Μενού
beyonce
Beyonce | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Η Beyoncé φάνηκε να παραλείπει το όνομα της Lizzo κατά τη διάρκεια της ζωντανής εκτέλεσης του «Break My Soul», μετά τις κατηγορίες που διατυπώθηκαν εναντίον της τραγουδίστριας του «Truth Hurts» για σεξουαλική παρενόχληση και εχθρικό εργασιακό περιβάλλον.

Η 41χρονη ερμήνευσε το κομμάτι κατά τη διάρκεια της περιοδείας της Renaissance στη Βοστώνη της Μασαχουσέτης το βράδυ της Τρίτης (1/8). Την ίδια ημέρα της συναυλίας, η Lizzo, το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Melissa Viviane Jefferson, και η εταιρεία παραγωγής της μηνύθηκαν από τρεις πρώην χορεύτριες για υποτιθέμενη σεξουαλική παρενόχληση και εχθρικό εργασιακό περιβάλλον.

Τρεις από τις πρώην χορεύτριες της Lizzo μήνυσαν την ερμηνεύτρια του “Good as Hell”, επειδή φέρεται να τις υπέβαλε σε σεξουαλικό εξευτελισμό και πίεση να συμμετάσχουν σε σεξουαλικά σόου.

Οι ενάγουσες, Arianna Davis, Crystal Williams και Noelle Rodriguez ισχυρίζονται στη μήνυση που κατατέθηκε την Τρίτη (1/8) και δημοσιεύουν τα διεθνή μέσα, για την απαράδεκτη συμπεριφοράς της Lizzo.

Σύμφωνα με τη μηνυτήρια αναφορά, οι χορεύτριες ισχυρίζονται ότι σε κάποιο ταξίδι τους για live εμφάνιση στο Άμστερνταμ τον Φεβρουάριο του 2023, η Lizzo τις προσκάλεσε σε βραδινή έξοδο στην πόλη – η οποία κατέληξε στη διάσημη περιοχή Red Light.

«… τα πράγματα ξέφευγαν γρήγορα. Η Lizzo άρχισε να προσκαλεί τα μέλη του καστ να αγγίζουν εκ περιτροπής τους γυμνούς performers, δονητές από τους κόλπους των και να τρώνε μπανάνες από τους κόλπους ιερόδουλων», αναφέρει η μήνυση, προσθέτοντας ότι η Lizzo φέρεται να «πίεσε» και να «παρακίνησε» την Davis να αγγίξει ένα από τα γυμνά στήθη των γυναικών που εργάζονταν σε κάποιο από τα κλαμπ. Η υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA