Η Νικόλ Κίντμαν αν και βρισκόταν στο Φεστιβάλ της Βενετίας, αποχώρησε πριν παραλάβει το Βραβείο Γυναικείας Ερμηνείας για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην ταινία «Babygirl».
Τα δυσάρεστα νέα έφτασαν λίγο πριν την απονομή και αφορούσαν στην πολυαγαπημένη της μητέρα, η οποία μόλις είχε φύγει από τη ζωή. Η ηθοποιός αποχώρησε αμέσως για να βρεθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα κοντά στην οικογένειά της.
Δείτε περισσότερα στο jenny.gr
- Φωτιά στο εργοστάσιο της Βιολάντα: Τα σενάρια για τα αίτια της τραγωδίας - Αγωνία για τις αγνοούμενες
- Όταν η Βιολάντα ήταν φούρνος της γειτονιάς στα Τρίκαλα: Η ιστορία της εμβληματικής βιομηχανίας
- Δήμητρα Λιάνη: Η αντίδρασή της στο άκουσμα του θανάτου της Αναστασίας Αθήνη
- Γιώργος Λιάγκας: Του έκλεισε το τηλέφωνο ο Μιχάλης Γιαννάκος - «Μου έκανε τη μούρη κρέας. Άντε από ‘δω!»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.