Δυσκολία στην αναπνοή της είχε η Τέιλορ Σουίφτ κατά τη διάρκεια συναυλίας στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας, την Παρασκευή (17/11), εν μέσω καύσωνα. Η σταρ ανέβαλε τελικά τη συναυλία που επρόκειτο να δώσει το Σάββατο, καθώς μία θαυμάστριά της πέθανε λίγο πριν από το σόου της Παρασκευής.
Η Βραζιλία βιώνει έναν πρωτοφανή καύσωνα, προκαλώντας συναγερμό για την υγεία. Οι αρχές προειδοποίησαν για τον κίνδυνο ακόμη και για τη ζωή των πολιτών, καθώς κατέγραψε δείκτη θερμότητας (heat index), που συνδυάζει τη θερμοκρασία με την υγρασία, 59,3C την Παρασκευή και ακολούθησαν 59,7C το Σάββατο, σύμφωνα με το BBC.
Άλλα βίντεο που τραβήχτηκαν στη συναυλία δείχνουν τη Σουίφτ να πετάει ένα μπουκάλι νερό στο πλήθος ενώ τραγουδάει το All Too Well μέσα στην αποπνικτική ζέστη.
- Η Όπρα Γουίνφρεϊ αποκαλύπτει για πρώτη φορά μετά από 50 χρόνια το λάθος στο όνομά της
- Η Σάρον Στόουν έκοψε για έναν μήνα τη μαριχουάνα και δηλώνει άρρωστη
- Ο καταγεγραμμένος βρυκόλακας που τρομοκράτησε τη Μύκονο
- Μαριάντα Πιερίδη: «Το κεφάλαιο γάμος έκλεισε για μένα – Η επόμενη νύφη θα είναι η σύζυγος του γιου μου»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.