Μενού
Η Τόνια Σωτηροπούλου
Τόνια Σωτηροπούλου | (NDP PHOTO)
  • Α-
  • Α+

Η Τόνια Σωτηροπούλου βρέθηκε καλεσμένη στο podcast της ZoePre και αποκάλυψε μία αλλόκοτη ιστορία που έζησε με τον Σάκη Ρουβά. Όλα ξεκίνησαν όταν η φίλη της, Κατρίνα Τσάνταλη, έψαχνε ένα παντοτινό σπίτι για κάποιες κότες ου είχε στο καταφύγιό της.

«Απλώς έχουμε συστηθεί με τον άνθρωπο. Αυτή η “ομορφιά” κάθε καλοκαίρι, φωτιές… Μου λέει η Κατρίνα “Τι θα κάνω, έχω βρει κάτι κότες, οι μισές είναι ψιλοκαμμένες, τους κάνουμε θεραπεία. Μήπως έχεις το τηλέφωνο του Σάκη Ρουβά, έχει κήπο και κοτέτσι“».

Η Τόνια Σωτηροπούλου αποφάσισε να στείλει μήνυμα στον Σάκη Ρουβά. «Επικοινώνησα μέσω Instagram, του γράφω “Σάκη, γεια σου, εύχομαι να είσαι καλά. Είναι πολύ παράλογο αυτό που θα διαβάσεις και θα καταλάβω, αν δεν μου απαντήσεις. Βρήκαμε κάτι κότες και επειδή έχεις κοτέτσι μπορείς να τις φιλοξενήσεις; Θα τις πάρουμε πίσω”. Μου απάντησε, σαν να το περίμενε χρόνια αυτό το μήνυμα, “Βεβαίως, θα καλέσεις τη γειτόνισσά μου, γιατί εμείς λείπουμε“».

Ο Σάκης Ρουβάς όντως κράτησε τις κότες στον κήπο του, όπως επίσης και δύο γαλοπούλες. Μεταγενέστερα, σε ένα γύρισμα που είχε η Τόνια Σωτηροπούλου με τη σύζυγο του Σάκη Ρουβά, Κάτια Ζυγούλη, το μοντέλο της είπε: «Καλά, δεν μπορείς να φανταστείς πόσο καλά πλάσματα είναι». Εκείνη ρώτησε αν έχουν ακόμη τα ζωάκια στον κήπο τους, με την Κάτια Ζυγούλη να απαντά: «Είναι δικά μας, η γαλοπούλα μπαίνει και μέσα».

@zoepreofficial

Νέο #κριμα με το μεγαλύτερο τρολ της Ελλάδας @toniasotiropoulou ❤️‍🔥 #krima #zoepre #podcast #youtube

♬ original sound - Zoe Pre

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA