Μενού
Έλεγχος αποσκευών
Έλεγχος αποσκευών | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Μία αεροσυνοδός βγήκε πρόσφατα στο TikTok και έθιξε ένα πρόβλημα που ταλαιπωρεί πολλούς επιβάτες πριν τις πτήσεις τους. Τι γίνεται αν θέλουμε να έχουμε στη χειραποσκευή μας τον αγαπημένο μας χυμό, αναψυκτικό ή ακόμα και το αφρόλουτρο μας;

Όπως είπε, υπάρχει ένας τύπος συσκευασίας που μας επιτρέπει να βάλουμε μέσα οποιοδήποτε πόσιμο υγρό, και ταυτόχρονα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις περισσότερων αεροδρομίων σχετικά με τις ποσότητες υγρών που επιτρέπονται στις αποσκευές σας, όπως έγραψε η New York Post.

Το κόλπο με τη σακούλα θηλασμού για τα υγρά στο αεροδρόμιο

Η αεροσυνοδός Seymon Kates, η οποία λέει ότι εργάζεται για την Delta Airlines, μοιράζεται ένα hack για να περάσετε εύκολα όποια υγρά μέσω του ελέγχου αποσκευών. «Αν σας αρέσει το γάλα βρώμης ή οποιοδήποτε άλλο ρόφημα, πάρτε μια σακούλα για μητρικό γάλα και βάλτε το εκεί».

Τα υγρά και τα τζελ επιτρέπονται στις χειραποσκευές εάν χωρούν σε δοχείο που δεν υπερβαίνει τις 3,4 ουγγιές, σύμφωνα με τους κανόνες της Υπηρεσίας Ασφάλειας Μεταφορών, εξηγεί.

«Αν σας αρέσει να προετοιμάζετε τα γεύματα όπως εγώ, πάρτε μερικές σακούλες μητρικού γάλακτος και γεμίστε τις με υγρές τροφές» έγραψε η Kates στη λεζάντα του βίντεό της, που την έδειχνε να ρίχνει γάλα αμυγδάλου σε μια θήκη μητρικού γάλακτος και να σφραγίζει τη σακούλα σφιχτά.

Εκμεταλλευόμενοι αυτό τον κανονισμό μπορείτε να περάσετε από τον έλεγχο πολλά περισσότερα, όπως οδοντόκρεμες, σαμπουάν, κοντίσιονερ, αντηλιακό, σπρέι σώματος, στοματικό διάλυμα, λοσιόν, ακόμη και χιονόμπαλες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA