Μενού
Λάκης Λαζόπουλος
Λάκης Λαζόπουλος | NDP
  • Α-
  • Α+

Ο Λάκης Λαζόπουλος, μέσα από το podcast του, σχολίασε την κριτική που άσκησε ο Γιώργος Νταλάρας στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν έξω από ραδιοφωνικό σταθμό, λέγοντάς τους -μεταξύ άλλων- ότι αυτό που έκαναν εκείνη τη στιγμή δεν είναι δημοσιογραφία. 

«Ο Νταλάρας είναι ένας πάρα πολύ καλός τραγουδιστής, αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Φαίνεται από τον τρόπο που μιλάει ότι δεν είναι και ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου, όσο δε από χιούμορ δεν διαθέτει σταγόνα, καμία σχέση», ανέφερε αρχικά ο Λάκης Λαζόπουλος.

«Ήμουν άλλωστε μάρτυρας υπεράσπισης του Πανούση στην περιβόητη δίκη με τον Νταλάρα. Το μόνο καλό που έχει βγει από το στόμα του είναι οι νότες», πρόσθεσε όλο νόημα ο ηθοποιός.

Βέβαια, στη συνέχεια εξήγησε σε ποια σημεία συμφωνεί με τον Γιώργο Νταλάρα. «Αν παραβλέψεις αυτό το κακότροπο και δασκαλίστικο ύφος που έχει, θα συμφωνήσω εν πολλοίς μαζί του στο ότι αυτό το πράγμα που μαζεύονται σαν "ύαινες" οι δημοσιογράφοι και θεωρούν πως τα ερωτήματα που έχουν πρέπει να απαντηθούν οποιαδήποτε ώρα θέλουν αυτοί και με τον τρόπο που θέλουν αυτοί, επιτρέψτε με να πω ότι αυτό δεν είναι το απόλυτα σωστό», σχολίασε. 

«Και οπως στον βιασμό, έτσι και στον τηλεβιασμό όταν ο ερωτώμενος δεν είναι κατηγορούμενος για φόνο και όταν λέει "όχι", πρέπει να σταματήσετε, πρέπει και εσείς να καταλαβαίνετε το "όχι" και να μην συνεχίζετε. 

Όταν παρά το "όχι" οι δημοσιογράφοι συνεχίζουν, πραγματοποιείται το αδίκημα -που δεν υπάρχει ακόμα- του τηλεβιασμού. Και αυτή η λογική ότι επειδή ο άλλος παίρνει ένα μεροκάματο, πρέπει να απαντάς σε ό,τι π***ριά σε ρωτήσουν, είναι επίσης λάθος», κατέληξε ο Λάκης Λαζόπουλος. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA