Η Λίλα Μπακλέση και ο Παναγιώτης Μαρκεζίνης έγιναν γονείς για πρώτη φορά, με τον σύντροφο της ηθοποιού να ανακοινώνει τα ευχάριστα νέα δημοσιεύοντας πρώτος φωτογραφία του γιου του από το μαιευτήριο.
«Στα πολλά λάθη που θα κάνω μην είσαι αυστηρός. Δεν το έχω ξανακάνει. Όσο μπορώ κι όσο έχω, θα το δώσω. Το υπόσχομαι! Αν δεν σου φτάνει, θα φταίει η μάνα σου που σε έκανε κακομαθημένο, αλλά τέλος πάντων έχουμε χρόνο να πούμε και γι’ αυτά. Καλές θάλασσες νέε Μεγανησιώτη», είχε γράψει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.
Διαβάστε επίσης: Λίλα Μπακλέση: Γέννησε το πρώτο της παιδί - Η ανάρτηση του συντρόφου της που κανείς δεν περίμενε
Λίγο αργότερα η ηθοποιός έκανε την πρώτη της ανάρτηση με το πατουσάκι του παιδιού της στο μαιευτήριο.

- Το πάνελ που έχει «κλειδώσει» στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και η νέα ανατροπή
- Η στιγμή που ρεπόρτερ της ΕΡΤ σώζει χελώνα από τη φωτιά στον Κουβαρά
- Στο μικροσκόπιο της ΑΑΔΕ οι μεταφορές μέσω IRIS – Τι ισχύει για χαρτζιλίκια, δωρεές και γονικές παροχές
- Με «πακέτο» αυξήσεων ο Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: Στόχος η συσπείρωση και η ευρεία νίκη στις εκλογές
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.