Μενού
Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά»
Λεωνίδας Καλφαγιάννης | Glomex
  • Α-
  • Α+

Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» στο Action24 και μίλησε για το πρόβλημα υγείας της αδερφής του και δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης εξομολογήθηκε πως «μεγάλωσα σε ένα υπέροχο σπίτι μιας μέσης οικογένειας με προβλήματα αλλά με την ευλογία να έχουμε μια δυσκολία με την αδελφή μου. Συγγνώμη. Ήταν άρρωστη, με την αρρώστια που τότε ήταν άγνωστη το ’89, είχε έρθει από το Τσέρνομπιλ και την έπιασε. Μαζί με πολλά άλλα παιδάκια όταν η έρευνα για τον παιδικό καρκίνο ήταν τόσο πίσω. Μεγαλώσαμε μέσα στο Παίδων, περάσαμε δύσκολα αλλά ήταν για μένα ευλογία».

Όπως είπε, «μπορεί κάποιος να μην πέρασε αυτήν τη δυσκολία, να τα έχει δει αλλιώς. Αυτός όμως που είναι από πάνω μας και κρίνει, επιλέγει τι χρειάζεται στον καθένα, στον χρόνο που του χρειάζεται. Μπορεί να μη χρειάζεται να ζήσεις κάτι τεράστιο αν είσαι ήδη πιο ολοκληρωμένος όταν γεννιέσαι. Έχουν λοιπόν κάποιοι άνθρωποι αυτή τη δυνατότητα γιατί έτσι ήθελε ο Θεός. Κάποιοι άλλοι πρέπει να βρουν άλλα μονοπάτια».

Ακόμη, μιλώντας για το συγκεκριμένο θέμα, ο ηθοποιός επισήμανε: «Εγώ έτσι μεγάλωσα και συγκινούμαι, γιατί αυτή την περίοδο η αδελφή μου περνάει αντίστοιχο πράγμα και θέλω να είναι καλά».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA