Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο, που έφερε στη δημοσιότητα η Daily Mail, από τη στιγμή που μία γυναίκα «έλουσε» με μιλκσέικ τον ακροδεξιό πολιτικό και πρωτεργάτη του Brexit Νάιτζελ Φάρατζ, την ώρα που πραγματοποιούσε περιοδεία στη Βρετανία.
Έκτοτε όλοι αναζητούσαν την ταυτότητα της εν λόγω γυναίκας, η οποία είναι η 25χρονη Βικτόρια Τόμας – Μπόουεν και μοντέλο του OnlyFans. Δηλώνει μάλιστα υποστηρίκτρια του Τζέρεμι Κόρμπιν.
Ο Φάρατζ δεν έδωσε σημασία στο συμβάν κι αποχώρησε από το σημείο. Η 25χρονη συνελήφθη και παραμένει υπό κράτηση.
Ποια είναι η Βικτόρια Τόμας - Μπόουεν
Σύμφωνα με δημοσίευμα της DailyMail, η Βικτόρια Τόμας - Μπόουεν είναι διάσημο μοντέλο του OnlyFans. Μιλώντας στo BBC, το μοντέλο δήλωσε πως προχώρησε σε αυτή την κίνηση εντελώς αυθόρμητα. «Το πέταξα, γιατί έτσι ένιωθα ότι έπρεπε να κάνω» είπε χαρακτηριστικά.
«Δεν αντιπροσωπεύει τίποτα από αυτά που πιστεύω ούτε εγώ, ούτε οποιοσδήποτε άνθρωπος εδώ γύρω. Δεν μας εκπροσωπεί, δεν είναι από εδώ» πρόσθεσε, απαντώντας έτσι στη δήλωση του πολιτικού ότι το Κλάκτον είναι η πιο πατριωτική πόλη της Βρετανίας.




- Διαδοχικοί σεισμοί στην Κρήτη: Περιπολίες από πυροσβέστες στο νησί - Η πρώτη εκτίμηση Παπαδόπουλου
- Η σφαγή σε ντίσκο του Πειραιά από το 1991: Έγινε για ένα... σκούντημα
- Όταν ο παππούς «Τσιτσιπάς» έπαιζε στο Μουντιάλ: Η πορεία και το χρυσό στους Ολυμπιακούς
- «Μας έκανε μπαρότσαρκα να δείξει τις νέες παραλαβές»: Τι δουλειές έκαναν 5 καλλιτέχνες πριν τους γνωρίσουμε
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.