Μενού
Ο Αλέξανδρος Τζόρβας στους αμπελώνες του
Αλέξανδρος Τζόρβας | Instagram @ktimatzorva
  • Α-
  • Α+

Ο Αλέξανδρος Τζόρβας, σε μία σπάνια τηλεοπτική του συνέντευξη, μίλησε για την απόφασή του να σταματήσει το ποδόσφαιρο πριν από μερικά χρόνια, καθώς και για την απόφασή του να γίνει αγρότης και συγκεκριμένα ελαιοπαραγωγός και οινοποιός στον Ασωπό Λακωνίας, από όπου κατάγεται η σύζυγός του.

Η Όλγα Λαφαζάνη ταξίδεψε μέχρι τον Ασωπό και με την κάμερα του Happy Day κατέγραψε τη νέα καθημερινότητα του πρώην τερματοφύλακα. «Το κτήμα μας έχει κατά βάση ελιές που παράγει το ελαιόλαδό μας και τώρα ετοιμάζουμε και τους αμπελώνες μας.

Τελείωσα το ποδόσφαιρο το 2014-15 και ξεκίνησα το 2016. Σήμερα έχουμε 200 ιδιόκτητα στρέμματα. Δεν γεννήθηκα από αγρότες γονείς και βρήκα μια διάδοχη κατάσταση. Είμαι η πρώτη γενιά, το λατρεύω. Μου αρέσει να δουλεύω πολύ σκληρά και να λερώνομαι. Η δουλειά έχει τεράστιο κόστος. Είναι επιχειρήσεις ξέσκεπες, είναι υπό την προστασία του Θεού».

Ο Αλέξανδρος Τζόρβας και η σχέση του με τα παιδιά του

«Το πρώτο κομμάτι της ζωής μου χρειάστηκε να το επενδύσω στο δεύτερο. Τα παιδιά περνάνε τρεις μήνες το καλοκαίρι μαζί μου και το υπόλοιπο διάστημα ξεκινάει το δικό μου πάνω κάτω στην Αθήνα. Στο χωράφι με βοηθάνε. Στον Μάξιμο αρέσει να μαζεύει τις ελιές. Η κόρη μου έχει μεγαλύτερη κλίση στα αμπέλια», ενώ όπως είπε, ο γιος του δείχνει τάσεις για αθλητικογράφος ενώ στην κόρη του αρέσει να παίζει τερματοφύλακας.

«100% αγρότης»

«Η αγαπημένη μου εργασία είναι στους αμπελώνες, μου αρέσει το κλάδεμά τους και το κάνω αποκλειστικά μόνος μου όσες ώρες και να πάρει. 100% αγρότης πλέον, πολλοί το έχουν ταμπού να το πουν ότι είναι αγρότες. Ο ποδοσφαιριστής έχει τελειώσει εδώ και 8 χρόνια».

Πώς πήρε την απόφαση να σταματήσει το ποδόσφαιρο

«Τελευταία μου διαδρομή ήταν στην Ινδία και γυρνώντας ο γιος μου που ήταν 2,5 χρονών μου άρπαξε το πόδι και το κράταγε 3 ώρες να μην φύγω. Και εκεί πήρα την απόφαση να σταματήσω. Κινδύνευσα αρκετές φορές στο γήπεδο και ήταν ένας λόγος να σταματήσω νωρίτερα. Είδαμε τελευταία δύο φρικτά γεγονότα. Δεν ξέρω πλέον πώς μπορώ να διαχειριστώ τέτοιες καταστάσεις».

«Αρνούμαι κατηγορηματικά να δω ποδόσφαιρο»

«Αρνούμαι κατηγορηματικά να παρακολουθήσω ποδόσφαιρο, δεν μπορώ πλέον να δω ποδόσφαιρο» εξομολογήθηκε σε άλλο σημειο της συνέντευξής του. «Με ακολουθούσε μία εικόνα που είναι η άμπελος που δείχνει τον Ιησού με τους 12 Αποστόλους με τη μορφή αμπελιού και δεν είχα αντιληφθεί όλο το νόημα όπως εξελίχθηκε στην πορεία» ανέφερε για τα γούρια του.

Το σοβαρό ατύχημα και η σχέση με τη σύζυγό του

«Η Αγία Μαρίνα με προστάτευσε από ένα πολύ σοβαρό ατύχημα στα 20 μου που έγινε ανήμερα της γιορτής της» είπε ο Αλέξανδρος Τζόρβας. Μιλώντας για τη σύζυγό του, Χρυσαυγή, είπε: «Είμαστε μαζί από τα 22 μας. Πλησιάζουμε σχεδόν 20ετία. Ταιριάξαν οι χημείες μας πάρα πολύ, γνωριστήκαμε όταν εγώ δεν είχα δημοσιότητα και χρήματα. Ήμουν 100% σίγουρος ότι θα πορευτούμε μαζί. Έκανε δημοσιογραφία και δούλευε σε ένα κανάλι του Παναθηναϊκού και μου πήρε συνέντευξη και το ένα έφερε το άλλο.

Θαυμάζω πολλά πράγματα στη γυναίκα μου. Το πρώτο ότι είναι εξαιρετική μητέρα. Είναι πάρα πολύ δραστήρια, έχει το συμβολαιογραφείο της, είναι ο ορισμός της σύγχρονης μητέρας» ανέφερε για τη σύζυγό του.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA