Μενού
Ο ηθοποιός Τζέιμι Φοξ σε πρεμιέρα ταινίας
Τζέιμι Φοξ | Jordan Strauss/Invision/AP
  • Α-
  • Α+

Αντιμέτωπος με την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης βρίσκεται ο Τζέιμι Φοξ καθώς μία γυναίκα ισχυρίζεται ότι ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός της επιτέθηκε μέσα σε εστιατόριο στη Νέα Υόρκη το 2015. 

Ο δημοφιλής ηθοποιός, ο οποίος κατηγορείται για «ειδεχθή αγγίγματα και σεξουαλική επίθεση» που είχαν ως συνέπεια «σοβαρή συναισθηματική αναστάτωση», καθώς και μετατραυματικό σοκ και διαταραχή άγχους στην καταγγέλλουσα, αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

«Τα όσα περιγράφονται δεν συνέβησαν ποτέ. Το 2020, αυτό το άτομο υπέβαλε σχεδόν την ίδια αγωγή στο Μπρούκλιν. Αυτή η υπόθεση απορρίφθηκε λίγο αργότερα» δήλωσε εκπρόσωπος του Τζέιμι Φοξ στο Deadline.

«Τα όσα αναφέρει σήμερα είναι εξίσου αβάσιμα. Είμαστε βέβαιοι ότι θα απορριφθούν εκ νέου. Και μόλις αυτό συμβεί, ο κ. Φοξ σκοπεύει να ασκήσει αγωγή για κακόβουλη δίωξη».

Η γυναίκα μηνύει επίσης και το κατάστημα στο οποίο σημειώθηκε το περιστατικό, κατηγορώντας τους υπεύθυνους για «αμέλεια» και για ανεπαρκή μέριμνα ώστε να αποφευχθούν τέτοιου είδους πράξεις.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA