Μενού
Όλγα Βλαχοπούλου
Όλγα Βλαχοπούλου | @olga_vlachopoulou - Instagram
  • Α-
  • Α+

Η γνωστή στιχουργόςΌλγα Βλαχοπούλου, αποκάλυψε μέσα από ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram ότι διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού, ευτυχώς σε αρχικό στάδιο.

Αναλυτικότερα η Όλγα Βλαχοπούλου έγραψε στην ανάρτησή της τα ακόλουθα:

«"Η πρόληψη σώζει ζωές". Πόσες φορές δεν έχουμε ακούσει αυτή τη φράση και τις περισσότερες από αυτές την προσπερνάμε γιατί δεν είναι ίσως κάτι που μας αφορά ή γιατί δεν δίνουμε την πρέπουσα σημασία! Μέχρι να "χτυπήσει" η ασθένεια και τη δική μας πόρτα!

Για καλή μου τύχη και το εννοώ μετά από τον ετήσιο προληπτικό έλεγχο που έκανα, διαγνώστηκα με καρκίνο στο στήθος! Ευτυχώς σε αρχικό στάδιο!
Μετά το πρώτο σοκ και ένα τραμπολίνο συναισθημάτων, όπως φόβο, αγωνία και κυρίως με τη σκέψη μου στα παιδιά μου κολλημένη συνεχώς! Βλέπεις δεν είναι μόνο ο αγώνας που έχεις να δώσεις για εσένα, αλλά και η αγωνία σου για αυτούς που αγαπάς πολύ!

"Όλα θα πάνε καλά"! Η φράση αυτή ηχούσε στα αυτιά μου συνεχώς και αδιάλειπτα, μέχρι που ήμουν στο τέλος πεπεισμένη πως δεν μπορεί να γίνει αλλιώς!

Χθες πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η επέμβαση στο Διαβαλκανικό! Έγινε η ογκεκτομή και περιμένουμε τα αποτελέσματα!».

«Σε μια ιδιαίτερη διαδικασία όπως αυτή αντιλαμβάνεσαι ίσως για πρώτη φορά τι σημαίνει "κύκλος αγάπης". Από τον εξαιρετικό γιατρό μου Ιωάννη Νατσιόπουλο και τη φανταστική ομάδα του, το νοσηλευτικό προσωπικό που δίνει το καλύτερο εαυτό του, μέχρι όλους αυτούς που εγώ ονομάζω φύλακες αγγέλους μου, την οικογένεια και τους φίλους που έγιναν οικογένεια.

Που ο καθένας ξεχωριστά με έκανε να αισθανθώ τον σπουδαιότερο άνθρωπο σε αυτό το κόσμο! Γιατί έτσι πρέπει να σε κάνουν να νιώθεις αυτοί που σε αγαπούν!

Δεν είναι τυχαίο τελικά πως η αγάπη τα γιατρεύει όλα! Και αν όχι, τα κάνει λιγότερο οδυνηρά!

Κορίτσια, υπέροχες μου γυναίκες να μην παραλείπετε τον προληπτικό έλεγχο για κανέναν λόγο! Μπορείτε να προλάβετε οτιδήποτε παρουσιαστεί!

Το ταξίδι μου στη νέα αυτή περιπέτεια δεν τελείωσε ακόμα! Θα είναι, όμως, ένα ταξίδι γεμάτο γνώση! Και ήρθε να με κάνει πιο δυνατή και πιο ερωτευμένη ακόμα με τη ζωή! Και είναι τόσο ωραία, πανάθεμά την!».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA