Μενού
Ο Βασίλης Καρράς
Βασίλης Καρράς | NDP
  • Α-
  • Α+

Ο Βασίλης Καρράς το τελευταίο διάστημα, δίνει τεράστια μάχη για τη ζωή του, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό από φίλους, συγγενείς και συνεργάτες του, καθώς αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα υγείας.

Ωστόσο, τα προηγούμενα 24ωρα διέρρευσαν στο διαδίκτυο ψευδείς ειδήσεις για τον αγαπημένο τραγουδιστή, οι οποίες μάλιστα δεν δίστασαν να υποστηρίξουν ακόμη και πως ο Βασίλης Καρράς έχει φύγει από τη ζωή, νικημένος από την ασθένεια με την οποία παλεύει. Μια μάχη για την οποία είχε πρόσφατα μιλήσει δημόσια ο αδερφός του.

 

Βασίλης Καρράς: Η επίσηση ανακοίνωση για την υγεία του

Το γεγονός αυτό ώθησε το επίσημο fan page του στο Facebook να εκδώσει ανακοίνωση, διαψεύδοντας κατηγορηματικά όσα γράφονται και τονίζοντας πως ο ίδιος δίνει με μεγάλη αξιοπρέπεια αυτή τη δύσκολη μάχη.

«Τον τελευταίο καιρό ο αγαπημένος σε όλους μας Βασίλης Καρράς δίνει με μεγάλη αξιοπρέπεια τον δικό του αγώνα με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο ουδέποτε έκρυψε ο ίδιος από τον κόσμο ούτε και εμείς που είμαστε η επίσημη φωνή του», αναφέρει αναλυτικά η ανακοίνωση.

 

«Τις τελευταίες ημέρες και στο βωμό του χρήματος, από διάφορα site του διαδικτύου διακινούνται μακάβριες ειδήσεις με αποκορύφωμα την τελευταία ώρα που κυκλοφορεί ότι ο Βασίλης Καρράς δεν βρίσκεται πια στη ζωή.

Διαβεβαιώνουμε όλο τον κόσμο ότι τίποτα από αυτά που γράφονται δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και οτιδήποτε αφορά την υγεία του θα το μαθαίνετε με πλήρη εντιμότητα από εμάς. Έχετε καταφέρει να καταρρακώσετε την οικογένεια του περισσότερο από ό,τι η ίδια η ασθένειά του. Σας θερμοπαρακαλούμε να σεβαστείτε τον αγώνα του επιτέλους», καταλήγει η ανακοίνωση του fan page.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.