Μενού
Καθάρισμα νεροχύτη
Καθάρισμα νεροχύτη | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Αφού δοκίμασε πολλές μεθόδους για να κάνει τον νεροχύτη της σαν καινούργιο, μία νοικοκυρά συνειδητοποίησε τελικά ότι μερικές φορές το πιο απλό είναι και το καλύτερο, και αποκάλυψε ότι με μόνο ένα πάμφθηνο προϊόν αντιμετωπίζεται κάθε επίμονος λεκές.

Η ειδικός σε θέματα καθαρισμού Jessica Haizman είπε ότι ο νεροχύτης της άρχισε να αντιμετωπίζει «λιπαρά» προβλήματα. Με ένα γεμάτο σπίτι, συχνά λερώνεται και λεκιάζεται, αλλά τελικά βρήκε έναν απλό τρόπο για να τον κάνει να φαίνεται σαν καινούργιο, όπως γράφει η Sun.

Σόδα για κάθε χρήση

Πρόκειται βέβαια για τον παλιό «σύμμαχο» της νοικοκυράς, τη μαγειρική σόδα. Η Jessica έδειξε τα ξεραμένα καφέ και κίτρινα υπολείμματα που υπήρχαν στον νεροχύτη της και σημείωσε ότι έχει δοκιμάσει διάφορα προϊόντα καθαρισμού, αλλά τίποτα δεν έκανε τη δουλειά.

«Απλώς βρέχω τον νεροχύτη, τον πασπαλίζω με σόδα και την αφήνω να δράσει για 10 λεπτά πριν του δώσω ένα καλό τρίψιμο», λέει. «Έτριψα με κυκλικές κινήσεις για να φτάσω σε κάθε γωνία και το τελικό αποτέλεσμα ήταν άψογο».

Αποκάλυψε ότι ο λευκός νεροχύτης της ήταν πλέον απαλλαγμένος από λεκέδες, και αντ' αυτού άστραφτε και έλαμπε όπως παλιά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA