Η Πρωτομαγιά είναι μια γιορτή βαθιά συνδεδεμένη με τη φύση, την αναγέννηση και τη χαρά της ζωής. Είναι εκείνη η στιγμή του χρόνου που η άνοιξη βρίσκεται στο απόγειό της, τα λουλούδια ανθίζουν παντού και η διάθεση αλλάζει - γίνεται πιο φωτεινή και αισιόδοξη.
Από το μακρινό παρελθόν μέχρι σήμερα, οι άνθρωποι εκμεταλλεύονται αυτή την ημέρα για να βγουν στη φύση, να μαζέψουν λουλούδια και να δημιουργήσουν το δικό τους πρωτομαγιάτικο στεφάνι.
Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr
- Περισσότεροι από 250 οι νεκροί στην Κολομβία: Σχεδόν 100 μετασεισμοί – Κατέρρευσαν σπίτια, σχολεία και νοσοκομεία
- Η πρωταγωνίστρια του The Office διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού τελικού σταδίου: «Είναι αργά για χημειοθεραπεία»
- Πώς αξιολογούν οι Έλληνες την «Οδύσσεια» του Νόλαν: Δίχασε η «Ωραία Ελένη» - Εντυπωσίασαν Χάθαγουεϊ και Ντείμοντ
- Κατάρρευση οροφής στο Βενιζέλειο: «Παιδιά, χαλαρώστε», ανήρτησε ο Γεωργιάδης- Απάντησαν οι εργαζόμενοι
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.