Μενού
meghan markle - queen elizabeth
Η Μέγκαν Μαρκλ με την βασίλισσα Ελισάβετ | AP
  • Α-
  • Α+

«Πάντα ήταν ζεστή και φιλόξενη» είχε πει στη συνέντευξή της στην Όπρα Γουίνφρεϊ τον Μάρτιο του 2021 η Μέγκαν Μαρκλ, μιλώντας για τη σχέση της με την βασίλισσα Ελισάβετ.

Η Δούκισσα του Σάσεξ είχε αποκαλύψει μάλιστα στην περιβόητη αυτή συνέντευξη, που έφερε τη ρήξη ανάμεσα στον πρίγκιπα Χάρι και την βασιλική οικογένεια, ότι όταν συναντήθηκαν με τη βασίλισσα πρώτη φορά έφαγαν πρωινό, ενώ η εκλιπούσα μονάρχης της πρόσφερε ως δώρο ένα όμορφο ζευγάρι πέρλες σκουλαρίκια και κολιέ.

Ύστερα, κατά τη διάρκεια, μιας βόλτας με το αυτοκίνητο, η βασίλισσα πρόσφερε στην Μαρκλ ένα μέρος από την κουβέρτα που κάλυπτε τα πόδια της για ζεστασιά.

Δύο χρόνια μετά, αυτό το απόσπασμα έχει γίνει viral στα social media, με βίντεο που δημοσιεύτηκε στο TikTok να υπονοεί ότι η δούκισσα του Σάσεξ είπε ψέματα στη συνέντευξή της.

Το βίντεο φαίνεται να τραβήχτηκε στις 14 Ιουνίου 2018, όταν η βασίλισσα και η Μέγκαν Μαρκλ επισκέφθηκαν μαζί το Cheshire για μια ολόκληρη ημέρα επίσημων υποχρεώσεων, συμπεριλαμβανομένων των εγκαινίων της γέφυρας Mersey Gateway Bridge. Η πρώην ηθοποιός φορούσε ένα εντυπωσιακό κρεμ φόρεμα Givenchy midi, ενώ η βασίλισσα τράβηξε την προσοχή με ένα φωτεινό σύνολο σε χρώμα λάιμ.

Η Μέγκαν υποστήριξε ότι η βασίλισσα Ελισάβετ την σκέπασε με την κουβέρτα της για να μην κρυώνει, με τους αετομάτηδες χρήστες του TikTok να μην πιστεύουν καθόλου ότι η αείμνηστη μονάρχης έβαλε την κουβέρτα πάνω από τα γόνατα της νύφης της.

Αν και για να παίξουμε τον δικηγόρο του διαβόλου, ορισμένοι χρήστες είπαν ότι ορισμένα σημεία του βίντεο ήταν αρκετά σκοτεινά, γεγονός που έκανε αρκετά δύσκολο να δει κανείς τα πάντα καθαρά.

«Φωτιά» τα σχόλια στο TikTok

Άλλοι θεώρησαν ότι η εκλιπούσα βασίλισσα θα μπορούσε κάλλιστα να έχει τοποθετήσει την κουβέρτα στη Μέγκαν σε μεταγενέστερο σημείο που δεν καταγράφηκε στο βίντεο. Ανεξάρτητα από το τι συνέβη, το TikTok είχε πολλές, πολλές σκέψεις στην ενότητα των σχολίων!

"Δεν υπάρχουν λόγια που να μπορούν να περιγράψουν αυτή τη γυναίκα", σχολίασε ένας χρήστης. "Πώς ξέρετε ότι η Μέγκαν λέει ψέματα; Το στόμα της κινείται", σχολίασε ένας άλλος, ενώ ένας άλλος χρήστης ρώτησε: "Ξέρει καν τι σημαίνει αλήθεια και ειλικρίνεια;". "Η Μέγκαν είναι μια μεγάλη ψεύτρα!" αναφώνησε ένας άλλος χρήστης, ενώ κάποιος άλλος την αποκάλεσε "πολύ επικίνδυνο άτομο". "Μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα ότι η βασίλισσα δεν έβαλε την κουβέρτα πάνω από τα γόνατα της Μέγκαν. Τα πόδια της Μέγκαν είναι εκτεθειμένα", δήλωσε άλλος χρήστης. "Κάτι δεν πάει καλά σοβαρά με την Μαρκλ", είπε ένας άλλος μη-οπαδός, ενώ κάποιος άλλος ρώτησε: "Λέει ποτέ την αλήθεια;". "Η Μέγκαν δεν μπορεί να σταματήσει να λέει ψέματα", έγραψε ένας άλλος χρήστης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA