Μενού
Ο Στέφανος Κορκολής
Στιγμιότυπο από συναυλία του Στέφανου Κορκολή | NDP Photo / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ
  • Α-
  • Α+

Ο πασίγνωστος μουσικοσυνθέτης, Στέφανος Κορκολής, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Τετ Α Τετ» με τον Τάσο Τρύφωνος και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, για το πρόβλημα υγείας σχετικά με τον καρκίνο.

Ο Στέφανος Κορκολής, ειδικότερα, μίλησε για τη γνωριμία του με τη Σοφία Μανουσάκη, που ήταν επίσης καλεσμένη στην εκπομπή, ενώ σε ό,τι αφορά το πρόβλημα υγείας του είπε: «Δεν το ξεπέρασα, ακόμα έχω, και ακόμα το παλεύω».

«Όσο περνάει ο χρόνος και δεν έχεις συμπτώματα, τόσο το καλύτερο. Κοντεύω τα 10 χρόνια πλέον. Όταν το μαθαίνεις ότι το έχεις, επειδή έχεις την αίσθηση πως δεν θα σου συμβεί σε σένα, πρόκειται για ένα περίεργο συναίσθημα. Όταν το έμαθα, γιατί το έμαθα αρκετά άγαρμπα, έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου, αλλάζει όλη σου η ζωή, το σύμπαν» διευκρίνισε ο συνθέτης.

«Αφού έκανα την πρώτη μου επέμβαση, που είχε πολύ πόνο, και τις πρώτες μου θεραπείες άρχισα να βλέπω αρκετά διαφορετικά τα πράγματα. Μετά, όμως, πέταξα κάθε τι τοξικό. Από εκεί και πέρα, αυτή η αρρώστια έγινε μία καθημερινότητα» είπε ακόμη ο Στέφανος Κορκολής για το πρόβλημα υγείας του.

Έδωσε, παράλληλα, το δικό του μήνυμα σχετικά με την πρόληψη, αναφέροντας πως καλό θα ήταν να πηγαίνει κανείς στον γιατρό προκειμένου να κάνει τους απαραίτητους ελέγχους.

«Όταν πήγα να κάνω τις πρώτες μου θεραπείες, και είδες τους άλλους ανθρώπους στον ίδιο χώρο, είπα δόξα τω Θεώ είμαι καλά σε σχέση με τους άλλους» υπογράμμισε ο Στέφανος Κορκολής, υπογραμμίζοντας πως καλό θα ήταν να κόψει ο κόσμος το τσιγάρο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA