Μενού
Στέλιος Παρλιάρος
Στέλιος Παρλιάρος | NDP
  • Α-
  • Α+

Ο Στέλιος Παρλιάρος μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στα πρώτα του επαγγελματικά βήματα, αλλά και πώς κατόρθωσε να αλλάξει σελίδα σε αυτά τα τελευταία 20 χρόνια. 

Ακόμα αναφέρθηκε στα ριάλιτι μαγειρικής, εξηγώντας γιατί δεν τoν αγγίζουν, ενώ γύρισε και τον χρόνο πίσω και μίλησε για τη γνωριμία του με τον Billy Bo. 
 
«Για εννέα μήνες ταλαιπωρήθηκα πολύ να κάνω δικό μου μαγαζί, γιατί δεν με πίστευε κάνεις, ήταν υπόγειο το πρώτο μου μαγαζί, όπου έφτιαχνα ωραίες βιτρίνες. Ο πατέρας μου δεν πρόλαβε το μαγαζί μου, όταν με το ζόρι τον φέραμε από την Κωνσταντινούπολη, μελαγχόλησε στην Ελλάδα και πέθανε στα 67 του. Είχα χρέη στο δημόσιο γιατί έκανα οικονομικά ανοίγματα, ήμουν μικρός και καλλιτεχνική φύση και δεν με ένοιαζε, αλλά τα ξεχρέωσα και τα ξεπέρασα», είπε αρχικά ο Στέλιος Παρλιάρος.

«Έπεσαν πολλά κοράκια για να πάρουν την επιχείρηση γιατί ήθελα έναν συνέταιρο και κάποια στιγμή, το 2002 άρχισα να βγάζω το όνομά μου προς τα έξω. Το 2004, με τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, άλλαξα τελείως πορεία στη ζωή μου, εδώ και 20 χρόνια είμαι ένας άλλος άνθρωπος, είναι η καλύτερη μου εποχή», παραδέχτηκε στη συνέχεια. 

Όσον αφορά τις εκπομπές μαγειρικής, ο Στέλιος Παρλιάρος δεν έκρυψε ότι «εμένα προσωπικά τα ριάλιτι μαγειρικής δεν με αγγίζουν, γιατί δεν μου προσφέρουν αισθητική. Την κουζίνα και τα παιδιά τα θέλω καθαρά, να φοράνε λευκά, με μαζεμένα μαλλιά, να μην έχουν δαχτυλίδια, σκουλαρίκια και τατουάζ, είμαι της γαλλικής σχολής. Μιλάμε για υγιεινή και καθαρό πάγκο στη μαγειρική. Δεν μπορείς να βγαίνεις με τέτοια αμφίεση και να γίνονται τελικά ριάλιτι. Η τηλεόραση πρέπει να είναι εκπαιδευτική. Το πρώτο MasterChef από το οποίο βγήκε ο Άκης Πετρετζίκης, ήταν εκπαιδευτικό και πολύ καλό, δεν ήταν ριάλιτι».

Τέλος, μιλώντας για τη γνωριμία του με τον Μπίλι Μπο, ο Στέλιος Παρλιάρος ανέφερε: 

«Είχα γνωρίσει τον Μπίλι Μπο και μάλιστα ένα κομμάτι του ξεκινήματός μου το οφείλω σε εκείνον και στον Μάκη Τσέλιο. Ο Μπίλι Μπο ήταν ένας πολύ φωτεινός και δύσκολο άνθρωπος. Του είχαν καλλιεργήσει ότι ήταν ο ωραίος της εποχής, είχε το αντίστοιχο ύφος, αλλά διέθετε καλή ψυχή. Περνούσαν όλοι και τον θαύμαζαν. Έζησα έναν αποκλεισμό τότε γιατί ο κόσμος ήξερε ότι έκανα παρέα με τον Μπίλι Μπο και φοβόταν μην τυχόν και τους κολλήσω AIDS από τα γλυκά».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA