Ο Στέλιος Παρλιάρος, ο master της ζαχαροπλαστικής, δημιουργεί για το Épik έναν σιμιγδαλένιο χαλβά που επαναπροσδιορίζει την παράδοση. Φτιαγμένος με βούτυρο, αυγά και γάλα από τη Μονή Τίμιου Σταυρού, ο χαλβάς αυτός συνοδεύεται από το δικό μας μοναδικό παγωτό καϊμάκι με πρόβειο γάλα, μαστίχα Χίου και σαλέπι Ηπείρου.
Μια παλιά τούρκικη συνταγή αποκτά νέα πνοή, με την υπογραφή του κορυφαίου pastry chef.
Το προϊόν θα είναι διαθέσιμο καθημερινά σε περιορισμένες ποσότητες, μέχρι εξαντλήσεως. Η συνεργασία μας θα διαρκέσει μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου – μην τη χάσετε!
![Ο Στέλιος Παρλιάρος](/sites/default/files/styles/default/public/2024-12/stelios%20parliaros%202.jpg.webp?itok=pGglCVu7)
3 ΣΕΦ. 3 ΓΕΥΣΕΙΣ.
Κάτι μεγάλο έρχεται στο Épik.
Φέτος τον χειμώνα, το Épik ενώνει τις δυνάμεις του
με τρεις κορυφαίους σεφ στο είδος τους.
Μείνετε συντονισμένοι για μια επική εμπειρία
που θα σας μείνει αξέχαστη.
#Epik3Chefs #naturalgreekgelato
![Στέλιος Παρλιάρος](/sites/default/files/styles/default/public/2024-12/epik.jpg.webp?itok=tTzzBGSj)
Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.