Μενού

Τα κατάλληλα outfits για τα απογευματινά after office drinks

Golden Hall
  • Α-
  • Α+

Το φθινόπωρο είναι πολύ ιδιαίτερη εποχή. Eίναι ακριβώς στο 50-50. Κάποιες μέρες θα κάνει ζέστη, ενώ άλλες θα κάνει κρύο. Τη μία θα χρειαστείς γυαλιά ηλίου και την επόμενη ένα σακάκι για να μην κρυώσεις. Το σημαντικό αυτή την περίοδο είναι να φοράς ρούχα, τα οποία μπορούν να σε βγάλουν ασπροπρόσωπο καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Από το πρωινό meeting στο γραφείο και τα επαγγελματικά ραντεβού, μέχρι τη συνάντηση με το ταίρι ή τους φίλους σου για ένα χαλαρό ποτό το βράδυ. Μιλάμε, λοιπόν, για ένα look που θα πρέπει να είναι ακριβώς όπως και το φθινόπωρο. Ιδιαίτερο και να «πατάει» και στις δύο περιπτώσεις. 

Για να μην ψάχνεσαι, όμως, αλλά και για να καταλάβεις καλύτερα ποια είναι τα κατάλληλα outfits της εποχής κάναμε εμείς τη δουλειά για σένα. Βρεθήκαμε ένα πρωί στο Golden Hall, μπήκαμε στα σωστά καταστήματα και βρήκαμε όλα εκείνα τα ρούχα που χρειάζεσαι, για να είσαι στιλάτος και cool στα απογευματινά after office drinks σου.

Πουκάμισο: Είναι το βασικό ρούχο της ημέρας. Αυτό που βλέπουν όλοι κι εκείνο που σου χαρίζει αυτόματα ένα μοναδικό στιλ. Ξέφυγε από τα κλασικά μονόχρωμα και αναζήτησε ένα ποιοτικό ύφασμα με ωραία μοτίβα. Τα γήινα χρώματα έχουν την τιμητική τους αυτή την περίοδο. 

GoldenHall

Πουκάμισο Boss, attica, Golden Hall

Παντελόνι: Εδώ ιδανικό θα ήταν να κινηθείς σε σκούρες αποχρώσεις, όπως μπλε ή μαύρο, οι οποίες μπορούν να συνδυαστούν εύκολα με περισσότερα από ένα looks. Ένα παντελόνι σε κλασική γραμμή θα σου προσφέρει αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι όλη την ημέρα.

GoldenHall

Παντελόνι Zegna, Golden Hall

Παπούτσια: Όπως και στο παντελόνι, έτσι και στα παπούτσια προτιμούμε τους minimal σχεδιασμούς. Ένα μπλε sneaker για παράδειγμα δεν θα σε απογοητεύσει ποτέ. 

GoldenHall

Παπούτσια Vardas, Golden Hall

Πουλόβερ: Το πουλόβερ αυτή την εποχή έχει διπλό ρόλο. Θα σε κρατήσει ζεστό κατά την απογευματινή σου έξοδο, ενώ παράλληλα θα σου χαρίσει ένα κομψό στιλ. Φορώντας το πάνω από το πουκάμισό σου μετά τη δουλειά, θα σου δώσει την ψευδαίσθηση πως άλλαξες και outfit. Μια εξαιρετική επιλογή για τα after work drinks σου.

GoldenHall

Πουλόβερ Oxford Company, Golden Hall

Σακάκι: Δεν γίνεται να φύγεις από το σπίτι χωρίς ένα πανωφόρι, έτσι δεν είναι; Το βράδυ άλλωστε η θερμοκρασία μπορεί να πέσει απότομα. Τι καλύτερο, λοιπόν, από ένα στιλάτο και ζεστό σε μπλε απόχρωση σακάκι, το οποίο μπορεί να αναβαθμίσει αυτόματα το look του γραφείου και μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με κάθε πουκάμισο; 

GoldenHall

Σακάκι Brooks Brothers, Golden Hall

Backpack: Η τσάντα πλάτης που παίρνουμε κάθε μέρα μαζί μας αποτελεί ένα αρκετά σημαντικό αξεσουάρ της εμφάνισή μας. Έτσι, εκτός από το να μας βολεύει και να χωράει όλα τα πράγματά μας, θα πρέπει να είναι και κομψή. Ένα μαύρο δερμάτινο backpack δίνει πάντα έξτρα πόντους στο στιλ μας, ωστόσο μια επιλογή με λίγο μπλε χρώμα θα σε έκανε να ξεχωρίσεις αμέσως. 

GoldenHall

Backpack Tumi, Golden Hall 

Γυαλιά ηλίου: Μπορεί αυτή την εποχή να νυχτώνει σχετικά νωρίτερα, ωστόσο στην Ελλάδα το γυαλί ηλίου είναι must από το πρωί μέχρι το απόγευμα. Ένα τετράγωνο γυαλί ηλίου με κοκάλινο σκελετό σε μαύρη απόχρωση είναι ευκολοφόρετο, ταιριάζει σχεδόν σε όλα τα σχήματα προσώπου και χαρίζει ένα all time classic κομψό στιλ. 

GoldenHall

Γυαλιά ηλίου Occhio Papavassiliou, Golden Hall

Πορτοφόλι: Last but not least, θα πρέπει να δώσεις προσοχή στις λεπτομέρειες. Μπορεί πολλοί να παίρνουν αψήφιστα το κεφάλαιο «πορτοφόλι», ωστόσο είναι ένα αξεσουάρ, το οποίο μπορεί να αλλάξει επίπεδο στη συνολική σου εμφάνιση. Την ώρα που θα κάνεις την κίνηση να πληρώσεις το ποτό σου μετά τη δουλειά, έχεις την ευκαιρία να τους εντυπωσιάσεις όλους με ένα κομψό, δερμάτινο και εργονομικό πορτοφόλι. 

GoldenHall

Πορτοφόλι Type Center, Golden Hall

Η ώρα για να κάνεις upgrade στην ντουλάπα σου και να υποδεχθείς με τον καλύτερο τρόπο τον χειμώνα που έρχεται, είναι τώρα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να περάσεις μια βόλτα από το Golden Hall, έχοντας μαζί σου τις απαραίτητες σημειώσεις, και να κάνεις τις αγορές σου με τον πιο άνετο τρόπο. 

Φωτογραφίες: Τζίνα Σκανδάμη 

Advertorial

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.