Μενού
Η Άννα Βίσση στη σκηνή
Η Άννα Βίσση ετοιμάζει νέα συναυλία στο Καλλιμάρμαρο | NDPPHOTO / ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ
  • Α-
  • Α+

Δύο χρόνια από την τραγωδία των Τεμπών συμπληρώνονται στις 28 Φεβρουαρίου και την ημέρα εκείνη έχει προγραμματιστεί πανελλαδική απεργία ως φόρος τιμής στα 57 θύματα του δυστυχήματος.

Οι οικογένειες των θυμάτων συνεχίζουν να ζητούν δικαιοσύνη, με τη Μαρία Καρυστιανού να ζητά από τους πολίτες να είναι για άλλη μία φορά στο πλάι τους.

«Σεβόμενοι και το δικό τους αγώνα για όλα τα δίκαια αιτήματά τους, παρακαλούμε θερμά όλα τα σωματεία, τα συνδικάτα και τις οργανώσεις εργαζόμενων και πολιτών, αυτήν την αποφράδα ημέρα να δωρίσουν τις ομιλίες τους στις ψυχές των Τεμπών, ώστε να λάβουν την προτεραιότητα που τους αξίζει. Αλλά και για να στερήσουμε το δόλιο επιχείρημα που οι κακόψυχοι θα σκαρφιστούν, ότι η ιερή αυτή συγκέντρωση των πολιτών εξυπηρετεί δήθεν κόμματα, χρώματα και συμφέροντα» γράφει -μεταξύ άλλων- σε ανάρτησή της.

Τα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας που θα παραμείνουν κλειστά λόγω της τραγωδίας των Τεμπών

Την ίδια ημέρα, όπως ανακοίνωσαν νυχτερινά κέντρα στην Αθήνα, θα παραμείνουν κλειστά προκειμένου να τιμήσουν τη μνήμη των θυμάτων.
Ανάμεσα σε εκείνα τα μουσικά σχήματα είναι του Κωνσταντίνου Αργυρού, της Καίτης Γαρμπή με τον Διονύση Σχοινά, ο Χρήστος Μάστορας με την Ελένη Φουρέιρα και η Άννα Βίσση.

  • Hotel Ermou

Με ανακοίνωση στα social media το νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται η Άννα Βίσση ενημερώνει πως: «Το Hotel Ermou θα παραμείνει κλειστό την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2025 ως ελάχιστο φόρο τιμής στα θύματα του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη. Δύο χρόνια μετά, τιμούμε τη μνήμη τους και στεκόμαστε δίπλα στις οικογένειες και στους ανθρώπους που επλήγησαν από αυτή την ανείπωτη τραγωδία. Με σεβασμό, Hotel Ermou».

Κλειστό το Hotel Ermou στις 28 Φεβρουαρίου λόγω της τραγωδίας των Τεμπών
Hotel Ermou
  • Κέντρο Αθηνών

«Αγαπητοί μας φίλοι, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η επιχείρηση σεβόμενοι την επέτειο των δύο χρόνων από το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, αποφάσισαν ως ελάχιστη ένδειξη τιμής στη μνήμη των θυμάτων και στις οικογένειες τους, να μην λειτουργήσει το Κέντρο Αθηνών την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου».

Κλειστό το Κέντρο Αθηνών στις 28 Φεβρουαρίου λόγω της τραγωδίας των Τεμπών
Κέντρο Αθηνών
  • Αυτοκίνηση

«Σας ενημερώνουμε ότι η Αυτοκίνηση θα παραμείνει κλειστή την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου. Δύο χρόνια μετά τη θλιβερή επέτειο του δυστυχήματος στα Τέμπη, συμβάλλουμε και εμείς με τη σιωπή μας στο εθνικό πένθος», έγραψαν μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Κλειστή η Αυτοκίνηση στις 28 Φεβρουαρίου λόγω της τραγωδίας των Τεμπών
Αυτοκίνηση
  • ΕΝΑΣΤΡΟΝ

«Με αφορμή τη συμπλήρωση δύο ετών από την τραγωδία στα Τέμπη, το Έναστρον θα παραμείνει κλειστό την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου. Αυτή η κίνησή μας είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε ως φόρο τιμής στα 57 θύματα και έκφραση σεβασμού στις οικογένειές τους».

Κλειστό το Έναστρον στις 28 Φεβρουαρίου λόγω της τραγωδίας των Τεμπών
Έναστρον

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...