Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ράνια Τζίμα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» για την σχέση της με τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Γαβριήλ Σακελλαρίδη. Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega αποκάλυψε ότι όταν την ενημέρωσε ότι θα τον ανακοινώσουν για κυβερνητικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, του ζήτησε να χωρίσουν.

«Το βράδυ που μου είπε ότι θα τον ανακοινώσουν για κυβερνητικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, του είπα “Γεια σου, χάρηκα πολύ για τη γνωριμία”», ενώ ανέφερε ότι υπήρξαν άνθρωποι που έχουν κρίνει τη δουλειά της ή την ίδια με βάση τη σχέση της με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

«Γνωριστήκαμε σε μια εποχή που είχα κατεβασμένα τα ρολά μου. Ήμουν πάρα πολύ ξινή όταν ήρθε στην εκπομπή και γνωριστήκαμε» ανέφερε για τη γνωριμία της με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη. Η Ράνια Τζίμα μίλησε και για την κόρη της Ελένη, αλλά και για την εμπειρία της στο Mega.

Ράνια Τζίμα: Έχασα την ακοή μου λόγω άγχους

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή του Mega «Πάμε Δανάη», η Ράνια Τζίμα εξομολογήθηκε ότι εξαιτίας του άγχους έχασε την ακοή της από το ένα αυτί. «Κάποια στιγμή λόγω άγχους έχασα την ακοή μου από το ένα αυτί μου εντελώς. Επισκέφθηκα γιατρό μετά από 15 ημέρες που δεν άκουγα καθόλου ο οποίος μου είπε πως η βλάβη ήταν μόνιμη και μη αναστρέψιμη. Ήταν νευρολογικής φύσης το πρόβλημα και θα μπορούσε να με είχε χτυπήσει στο μάτι», αποκάλυψε η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA.

Αναφερόμενη στη σχέση με την κόρη της, την Ελένη, η Ράνια Τζίμα αποκάλυψε πως κοιμάται ακόμα μαζί τους αν και είναι 5 ετών. «Το πρωί ετοιμάζω την Ελένη και ταυτόχρονα ενημερώνομαι και κοιτάζω τα νούμερα τηλεθέασης. Το ρόλο του αυστηρού τον έχει αναλάβει ο Γαβριήλ, εγώ δεν μπορώ να είμαι αυστηρή με την Ελένη και η κόρη μου είναι προσκολλημένη στη μαμά της. Η Ελένη με έπεισε να θέλω να αποκτήσω και άλλο παιδί», είπε χαρακτηριστικά.

«Δυσκολεύομαι να επιστρέψω στη Θεσσαλονίκη»

«Παρόλο που πέρασαν πολλά χρόνια από την απώλεια της μητέρας μου, δυσκολεύομαι να επιστρέψω στη Θεσσαλονίκη. Στο σπίτι μας στη Θεσσαλονίκη νιώθω την παρουσία της ακόμη και τη μυρωδιά της και όλο αυτό με ζορίζει. Ο πατέρας μου είναι στη Θεσσαλονίκη είχε πρόσφατα μια περιπέτεια υγείας, δυστυχώς δεν έχω αδέλφια και γι αυτό σκέφτομαι και το δεύτερο παιδάκι», είπε η Ράνια Τζίμα.

«Σε όλους τους σταθμούς της ζωής μου σκέφτομαι γιατί δεν είναι εδώ η μητέρα μου που με αγαπούσε μέχρι το τέλος του κόσμου. Το πάλεψα με όλους τους τρόπους: μόνη, με φίλους, με συγγενείς και με ψυχανάλυση σε ψυχίατρο για αρκετά χρόνια, με βοήθησε πολύ», συμπλήρωσε.

Σχετικά με ποιο περιστατικό την έχει επηρεάσει, η Ράνια Τζίμα απάντησε χωρίς δεύτερη σκέψη την υπόθεση της Ελένης Τοπαλούδη. Αποκάλυψε ότι ένιωθε άσχημα και δεν ήθελε να δείξει την πιο εύθραυστη πλευρά της. Στη συνέχεια τόνισε ότι δεν έχει δει ποτέ τον εαυτό της σε δελτίο και συνήθως βλέπει μόνο τα λάθη της για να μπορεί να βελτιώνεται.