Ενταση στο σπίτι της Φάρμας με τη Σάσα Μπάστα να τα... βάζει με τη συμπαίκτρια της, Αθανασία Τσουμελέκα αναφορικά με κάποια πράματα που είχαν ειπωθεί ανάμεσά τους. Και όταν η τραγουδίστρια πήρε τον λόγο από τον Σάκη Τανιμανίδη τότε απευθύνθηκε προς εκείνη σε πολύ έντονο ύφος.
Διαβάστε ακόμη: Survivor: Αποχώρησε ο Βαλάντης – Τρελά πανηγύρια στην ομάδα του και στο Twitter
«Μου μετέφεραν πολλοί τι συνέβη. Όταν έφυγα από το σπίτι, είχα πάρει αγάπη και με το που γυρνώ μαθαίνω ότι έχει γίνει συζήτηση ότι η κυρία Τσουμελέκα με απωθούσε, δεν με ήθελε για φίλη και δεν μπορούσε να μου το δείξει… Γιατί δεν τα είπε μπροστά μου ενώ όταν έφυγα, μου έλεγε πως με αγαπά;» είπε αρχικά η Σάσα Μπάστα.
Και συνέχισε μιλώντας προς της Αθανασία Τσουμελέκα: «Την ημέρα της μονομαχίας έπιασε τα χέρια μου κι έκλαιγε με αναφιλητά κι έλεγε δεν θέλω να φύγεις… Ένα θέατρο του παραλόγου κι όλα γίνονταν από πίσω μου… Δεν θέλω να μιλήσουμε, εμένα δεν μου κάνει. Μπορούσες να μου τα πεις αυτά την εβδομάδα πριν παίξω κι εσύ προτίμησες να τα κάνεις όλα π…α γιατί δεν περίμενες ότι θα γυρίσω».
- Η έμφαση Μητσοτάκη στο χρέος, το δυνατό ψηφοδέλτιο Σαμαρά και ο υποψήφιος Ανδρέας Παπανδρέου
- Σαν σήμερα, 24 Αυγούστου, «η Νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου» - Πώς και γιατί οι καθολικοί έσφαξαν 30.000 διαμαρτυρόμενους
- Νέο βίντεο από την πτήση τρόμου της Ryanair: Δραματικές στιγμές με τον επιβάτη στο παράθυρο που έσπασε
- Στραβελάκης: Η «άβολη» πρώτη καλημέρα με την Κατερίνα Παπακωστοπούλου - «Αν θες να είμαστε φίλοι»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.