Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς του Alpha «Σασμός» το βράδυ της Δευτέρας (28/2) η ζωή του Μαθιού κρέμεται από μια κλωστή, καθώς, ανυπεράσπιστος, βρίσκεται αντιμέτωπος με τα όπλα των Βρουλάκηδων να τον σημαδεύουν. Τα πράγματα όμως θα πάρουν μία αναπάντεχη τροπή.

Η Θοδώρα μετά την εμφάνιση του Γιώργη στο μαιευτήριο, καλείται να πάρει μια σοβαρή απόφαση για τη ζωή και το παιδί της. Η Στέλλα ζητάει από τη Σοφία εξηγήσεις για τον εpαστή της. Ο Νικηφόρος αψηφώντας τον κίνδυνο, αποφασίζει να φύγει για το Ηράκλειο.

Ο Αστέρης βυθίζεται όλο και περισσότερο στη μελαγχολία χωρίς να φαίνεται να υπάρχει κανείς που να μπορεί να τον βοηθήσει, ενώ η Αργυρώ πνίγεται από τα αναπάντητα ερωτήματα για τον χαμό του αδερφού της. Την ώρα που από το μυαλό της περνά μια τρελή σκέψη, ο Μαθιός σχεδιάζει εκδίκηση.

Σασμός, κάθε Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00 στον Alpha

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...