Καταιγιστικές αναμένονται οι εξελίξεις στη σειρά του ΑΝΤ1 «Αγριες Μέλισσες» και αυτή την εβδομάδα. Στο νέο επεισόδιο που θα προβληθεί απόψε, Δευτέρα (28/3) η Ζωή και η Αιμιλία προσπαθούν να θολώσουν τα νερά στην Κορίνα για να μην καταλάβει τον πραγματικό λόγο που κατεβαίνουν στην Αθήνα. Τα οικονομικά προβλήματα από την άλλη, αρχίζουν να διαφαίνονται στο σπίτι της οικογένειας Σταμίρη. Η Ασημίνα μαθαίνει από το Σέργιο για τον καυγά του Φώτη με τον Ζαχαρία και φοβάται για την εμπλοκή της οικογένειας Βαμβακά στην υπόθεση της ληστείας στο σπίτι Μεγαρίτη.
Στη συνέχεια της σειράς «Αγριες Μέλισσες», την ίδια στιγμή ο Ζάχος θα ανακαλύψει πως στην παγίδα που του έστησαν, εμπλέκονται πολλά και σημαντικά πρόσωπα. Ενώ ο Κωνσταντής ανακαλύπτει, ποιος κρύβεται πίσω από τις φωτογραφίες της Δρόσως με τον Δάκη, η οικογένεια Τόλλια ανακουφίζεται με την ομολογία του Θανάση, ενώ οι καινούργιες συλλήψεις θα φέρουν χιονοστιβάδα ανατροπών.
Αγριες Μέλισσες: Δείτε το trailer για το επεισόδιο της Δευτέρας (28/3)
- Γιατί το 1923 δεν γεννήθηκε κανένας Έλληνας για 13 ημέρες; Η απίστευτη ιστορία
- Πέθανε η Μαρινέλλα: Απέραντη θλίψη στο πανελλήνιο για την απώλεια της μεγάλης ερμηνεύτριας
- Πέρασαν 6 χρόνια ή μήπως 6 μήνες από την πρώτη καραντίνα; Το Reader θυμάται την εβδομάδα που πάγωσε ο χρόνος
- Αυτά είναι τα πιο συχνά λάθη που κάνουμε στα ελληνικά - Και έχουμε λόγο που τα κάνουμε
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.