Οι Άγριες Μέλισσες ολοκληρώνουν την παρουσία τους στην ελληνική τηλεόραση αλλά το σημάδι που αφήνουν πίσω τους στους τηλεθεατές θα είναι βαθύ. Η αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1 έχτισε τον «μύθο» της πάνω σε επεισόδια όπως αυτό που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης και κυρίως σε ερμηνείες όπως αυτές του Νίκου Κουρή και του Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου.
Ο Ζάχος Λυκογιάννης έπεσε νεκρός από το μαχαίρι του Ακύλα Μεγαρίτη και ο Πέτρος Ορφανίδης, ο άλλοτε εχθρός του, θρήνησε σα να έχασε εναν δικό του άνθρωπο. Όπως ήταν φυσικό το Twitter αποθέωσε τους δυο ηθοποιούς και κάνοντας λόγο για συγκλονιστικές ερμηνείες που θα αφήσουν εποχή στην ελληνική τηλεόραση.
Τα δυο τελευταία επεισόδια των Άγριων Μελισσών αναμένονται εξίσου συγκλονιστικά με τους τηλεθεατές να κρατάνε την αναπνοή τους για τις εξελίξεις στο πολύπαθο Διαφάνι.
- Οι 7 λόγοι για τους οποίους ο Τραμπ δεν έχει νικήσει τον πόλεμο στο Ιράν
- Στο Ψυχικό υπήρχε όντως φάρος: Το θανατηφόρο τροχαίο του εφοπλιστή που τον γκρέμισε
- Κικίλιας: Χτύπημα σε ελληνόκτητο πλοίο με 10 Έλληνες ναυτικούς στη Μαύρη Θάλασσα
- Το «λουλούδι της ΕΟΚΑ» - Η δολοφονία του 7χρονου Δημητράκη Δημητριάδη από τους Βρετανούς
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.