Εξαλλος έγινε ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Τετάρτης (21/9) κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Πρωινό». Την ώρα που ο δημοσιογράφος Θάνος Βάγιος ξεκαθάριζε τι ισχύει και τι όχι στο θέμα της ρήξης της συνεργασίας Μαζωνάκη - Σχοινά και το εξώδικο προς τραγουδιστή και την Καίτη Γαρμπή, ο παρουσιαστής θέλησε να αναφερθεί στα αναληθή δημοσιεύματα περί γάμου του το περασμένο καλοκαίρι. «Εγραψαν για μένα ότι παντρεύτηκα στις 16 Αυγούστου! Ελεος δηλαδή! Εμένα μου έλεγαν «να ζήσετε κύριε Λιάγκα». Έλα τώρα, παντρεύτηκα και δεν κάλεσα κανέναν σας! Ντροπή δηλαδή. Έχουμε ανθρώπους ανήλικους, έχουμε παιδιά! Δε μπορεί να γράφει ο καθένας τη μαλ... του. Ντροπή πια! Ντροπή! Γι’ αυτό θέλω από όλη την ομάδα να είμαστε σοβαροί στο ρεπορτάζ. Το μόνο που σας ζητάω όλα αυτά τα χρόνια, το ξέρετε» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.
Διαβάστε ακόμη: Love Island: Εντυπωσιακά πλάνα από τη βίλα στην Τενερίφη που γυρίζεται το ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΪ
Να σημειωθεί ότι στη συνέχεια ο παρουσιαστής της εκπομπής «Το Πρωινό» ξεκαθάρισε ότι το ξέσπασμά του δεν αφορούσε στα όσα έλεγε ο δημοσιογράφος.
- Για ποια δικαιοσύνη μου μιλάς; Δικηγόρος κατηγορείται γιατί μετά από πρόωρο τοκετό... δεν πήγε σε δικάσιμο
- Απρόσμενη κριτική του πρωταγωνιστή Δημήτρη Κίτσου για τη «Μεγάλη Χίμαιρα» και τις ελλείψεις
- Παραιτήθηκε ο διευθυντής του Εθνικού Κέντρου Αντιτρομοκρατίας των ΗΠΑ: «To Ιράν δεν συνιστούσε άμεση απειλή»
- Μαμαλάκης για την υγεία του: «Με χτύπαγε σαν χταπόδι τρία χρόνια, είχα γίνει ανορεκτικός»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.