Μενού
koklonis
Νίκος Κοκλώνης | Mega
  • Α-
  • Α+

Ο Νίκος Κοκλώνης βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης καλεσμένος της Αννίτας Πάνια και του Ηλία Ψινάκη στην εκπομπή «Έλεος» στο Mega και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην «κόντρα» του με τον Γιώργο Λιάγκα.

«Ο Γιώργος με αγαπάει αλλά είναι ο Γιώργος που ξέρουμε. Είχε πει ότι κάθε επεισόδιο κοστίζει 300.000 ευρώ και ότι μπαίνω μέσα 100.000 ευρώ. Επίσης είχε πει πώς τον είχα καλέσει στο J2US και είπε να μην πάει. Εγώ σας είπα κοιτώ το δάσος κι όχι το δέντρο. Δεν ξέρω τι τον νοιάζει, το πως το είπε και γιατί το είπε. Είπε ότι τον είχα καλέσει στο J2US κι είχε πει να μην έρθει. Ναι, τον είχα καλέσει στο J2US να τραγουδήσει και μου λέει εγώ Νίκο μπορώ να έρθω ως guest σε ένα δύο επεισόδια και λέω εγώ όχι. Γιατί το είπα το όχι; Γιατί ο Γιώργος που κρίνει τους πάντες, πρέπει κάποια στιγμή κάποιος να τον κρίνει. Είναι καλό για αυτόν, όχι για εμένα γιατί ο κόσμος θα δει εμείς που είμαστε μπροστά στο γυαλί και λέμε ό,τι θέλουμε, κάποια στιγμή μας κρίνει κάποιος άλλος. Για πλάκα. Δεν θα του πεις κανείς γιατί δεν τραγούδησες χτες, όπως εγώ. Δεν ξέρω εάν έχει αυτό το ταλέντο και τη χροιά τη δική μου. Θα έπρεπε να έρθει και να πει το “Μάτι”», είπε ο Νίκος Κοκλώνης ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στα προσωπικά του, λέγοντας:

«Πρέπει να βρω να κάνω σύμφωνο συμβίωσης. Είμαι μόνος μου. Είμαι καλά, επειδή δεν προλαβαίνω βγω ψάχνω στο Instagram και κοιτάω στα Βαλκάνια. Είμαι στο ψάξιμο. Αν έχει λεφτά δεν μου κάνει».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA