Μενού
masterchef
Σωτήρης Κοντιζάς | Star
  • Α-
  • Α+

Η αγαπημένη δοκιμασία του Σωτήρη Κοντιζά στο MasterChef είναι η δημοπρασία πρώτων υλών και δεν κάνει την... παραμικρή προσπάθεια να το κρύψει. Αυτή τη φορά, ο σεφ χάρισε μία επική στιγμή, αφήνοντας άφωνους τους παίκτες του διαγωνισμού μαγειρικής. Συγκεκριμένα, έστειλε αφιέρωση στον Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, απαγγέλλοντας το ποίημα με τα ραπανάκια και τα καρούλια που κατάφερε να τον κάνει viral στο διαδίκτυο. Άλλοι κατάλαβαν που ακριβώς απευθύνθηκε, ενώ άλλοι έμειναν στήλη άλατος δίχως να βγάζουν κάποιο νόημα από τα λεγόμενα του σεφ στο MasterChef.

Υπενθυμίζουμε ότι με ένα ποίημα για καρούλια και ραπανάκια, αλλά και τα βάσανα που έχει η αγάπη ξεκίνησε στις 30 Μαρτίου 2021 την ομιλία του στη Βουλή και απέρριψε την πρόταση για τη σύσταση ειδικής επιτροπής προανακριτικής εξέτασης για τον Νίκο Παππά, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Παρακολουθώντας από το πρωί τη σημερινή συζήτηση στη Βουλή μου ήρθε στο νου ένα ποίημα σουρεαλιστικό, που λέγαμε στα παιδικά μας χρόνια πολύ παλιά», ανέφερε ο κ. Κουτσούμπας ανεβαίνοντας στο βήμα του Κοινοβουλίου. Και συνέχισε απαγγέλοντας το ποίημα που του ήρθε στο μυαλό, οι στίχοι του οποίου είναι οι εξής:

«Αραμπάδες και καρούλια, ραπανάκια και μαρούλια

μια παντόφλα στο κρεβάτι, βάσανα που ‘χει η αγάπη

ωραία που ‘ναι η Λιβαδειά, χωρίς καμιά αιτία».

«Τόση ψυχεδέλεια!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ ολοκληρώνοντας την απαγγελία.