Μενού
katerina-kainoyrgioy
Κατερίνα Καινούργιου | Glomex
  • Α-
  • Α+

«Σεβασμός και σιωπή στον πόνο τον ανθρώπων. Δεν είναι η στιγμή για κακίες και τοξικότητες» είπε η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Τετάρτης (8/3) στον «αέρα» της εκπομπής της «Super Κατερίνα» σχολιάζοντας το «τσουβάλιασμα» που γίνεται τις τελευταίες ημέρες για δημοσιογράφους και παρουσιαστές με αφορμή την τραγωδία στα Τέμπη και να εκφέρει τη δική της άποψη πάνω στο θέμα.

Μετά την προβολή της ανακοίνωσης της ΕΣΗΕΑ, η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε μέσα από την εκπομπή της και «πέταξε το καρφί της» και στον Νίκο Μουτσινά. 
«Για να μη λέμε ψέματα στους τηλεθεατές, όλοι οι παρουσιαστές αμείβονται καλύτερα από τους ρεπόρτερ. Το θέμα είναι να μην τσουβαλιάζονται όλοι, ούτε να στοχοποιούνται συγκεκριμένοι άνθρωποι. Ούτε αυτή είναι ξανθιά, έχει τρέσες, τα κάνει όλα εγωκεντρικά, είναι ηλίθια, είναι σε άλλο κανάλι, δεν την πειράζουμε, δεν είναι στον ΣΚΑΪ και τα λοιπά.

Στην παρούσα φάση οι τηλεθεατές καταλαβαίνουν ποιος παρουσιάζει μία εκπομπή με τον τρόπο που μπορεί, πάνω απ’ όλα με ενσυνείδηση για αυτά που συμβαίνουν και πάνω απ΄ όλα με σεβασμό σε όλο αυτό που έχει γίνει», τόνισε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Σε μία τέτοια τεράστια τραγωδία ο κόσμος καταλαβαίνει ποιος πονάει περισσότερο, ποιος λιγότερο, ποιος το «παίζει», ποιος γνωρίζει τι έχει συμβεί, ποιος έχει διαβάσει. Το βλέπετε στα μάτια μας, το καταλαβαίνετε. Εγώ διαφωνώ με το τσουβάλιασμα, με την τοξικότητα και με τη σάτιρα σε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα.

Ακόμη κι αν θες να κάνεις πολιτική σάτιρα, μην στοχοποιείς ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που θέλεις να περάσεις. Εγώ αυτό θέλω να πω, γιατί στεναχωρήθηκα με κάποια σχόλια χθες και με ένα κακό μοντάζ αυτών που ειπώθηκαν, ότι τα πάμε όλα εγωκεντρικά. Με συγχωρείτε. Εγώ απλώς παρουσιάζω μία εκπομπή, είναι πολύ δύσκολο ανθρώπινα αυτό το θέμα για μένα και για όλους εδώ, και προσπαθώ να το κάνω με σεβασμό, γι’ αυτό και το βλέμμα μου καθημερινά είναι χαμηλά» είπε στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου.

«Σεβασμός και σιωπή στον πόνο τον ανθρώπων. Δεν είναι η στιγμή για κακίες και τοξικότητες», τόνισε κλείνοντας το θέμα η Κατερίνα Καινούργιου. Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη η Κατερίνα Καινούργιου καταφέρθηκε κατά της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά, κάνοντας λόγο για κακία, τοξικότητα και κακό μοντάζ.