Μενού
andreas-mikroytsikos
Ανδρέας Μικρούτσικος | NDP
  • Α-
  • Α+

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία του, το πρωί της Παρασκευής (10/3) έκανε την πρώτη του τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή «Super Κατερίνα», όπου μίλησε με έντονο τρόπο για τις δηλώσεις του πατέρα Αμβρόσιου για το δυστύχημα των Τεμπών. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και εξέφρασε την πλήρη αντίθεσή του σε όσα ανέφερε ο πατέρας Αμβρόσιος, ο οποίος δήλωσε πως το δυστύχημα στα Τέμπη ήταν αποτέλεσμα της «οργής του Θεού για το καρναβάλι».

«Αυτός ο θεομπαίχτης, ο σκοταδιστής, το μαύρο σκυλί του πολέμου, που δεν σεβάστηκε τη συλλογική μας θλίψη, το ότι χάθηκαν τα παιδάκια, ότι χάθηκε η νεολαία. Δεν σεβάστηκε τον πόνο των οικογενειών, το πόνο της Ελλάδας, τον πραγματικό πόνο ενός λαού και βγαίνει και δίνει τις δικές του ανεκδιήγητες ερμηνείες, για να παίξει με το δικό του δόγμα.

Όλο αυτό που έχει συμβεί είναι μία στροφή στην Ιστορία. Στα 70 μου αυτό το έζησα πολύ λίγες φορές στη ζωή μου. Επειδή η κοινωνία ακολουθεί την πεπατημένη, γίνονται και συσσωρεύονται κάποιες ποσοτικές αλλαγές που φέρνουν την ποιοτική αλλαγή. Αυτή τη στιγμή όλος ο οικονομικός, πολιτικός, θρησκευτικός κόσμος περνά μια τεράστια κρίση, απέναντι στο πόσο αξιόπιστοι είναι.

Είναι κουκιά μετρημένα, είναι τα παιδιά που δε γύρισαν σπίτι, είναι ο συλλογικός πόνος. Δεν είναι δυνατόν εγώ να βγαίνω μετά από 7 μέρες στην εντατική και να ζω αυτό το δράμα, που είναι χειρότερο από το προσωπικό μου!», κατέληξε, με έντονο ύφος, ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA