Δεν θα μπορούσε να μην αφήσει ανεπηρέαστο το Just the Two of Us (J2US) η στέψη του βασιλιά Καρόλου και της βασίλισσας Καμίλα, η οποία και πραγματοποιήθηκε νωρίτερα, σήμερα, σε μία τελετή που ανήλθε στις 200 εκατ. στερλίνες.
Η Καίτη Γαρμπή αποφάσισε -με τον δικό της τρόπο- να στείλει μήνυμα στη Μεγάλη Βρετανία κατά τη διάρκεια έναρξης του σόου που παρουσιάζει ο Νίκος Κοκλώνης για τη στέψη του νέου μονάρχη.
Πιο συγκεκριμένα, την ώρα της έναρξης του J2US και την παρουσίαση της κριτικής επιτροπής, η Καίτη Γαρμπή χαιρέτισε με βασιλικό τρόπο και θύμισε τη Βασίλισσα Ελισάβετ. Η αγαπημένη τραγουδίστρια χαμογέλασε και είπε χαρακτηριστικά ότι χαιρετάει έτσι «λόγω ημέρας».
Ο Νίκος Κοκλώνης φάνηκε να ενθουσιάζεται με τον βασιλικό χαιρετισμό της Καίτης Γαρμπή και να της λέει «ωραίο, ωραίος χαιρετισμός».
- Ο Ντόναλντ Τραμπ ανέστειλε το «Σχέδιο Ελευθερία» για τα Στενά του Ορμούζ
- Δολοφονία στην Αμμουδάρα: Το θανατηφόρο τροχαίο που «όπλισε» το χέρι του δράστη - Εκτέλεση με 4 σφαίρες
- Σκεντέρμπεης: Ο ήρωας της Αλβανίας με το ελληνικό ονοματεπώνυμο που έγινε φόβος και τρόμος των Οθωμανών
- Airbnb: Η πολύ κρίσιμη ειδοποίηση που έστειλε η ΑΑΔΕ για τις βραχυχρόνιες μισθώσεις
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.