Η Αγγελική Νικολούλη ανανέωσε τη συνεργασία της με το Mega, όπως ανακοίνωσε το πρωί της Παρασκευής (6/6) ο τηλεοπτικός σταθμός, σημειώνοντας ότι το «Φως στο Τούνελ» θα «συνεχίσει να "διαβάζει" τα σημάδια, να αναζητά απαντήσεις και να εστιάζει εκεί που κανείς άλλος δεν τολμά».
«Το MEGA ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση της συνεργασίας του με την Αγγελική Νικολούλη. Μερικές σχέσεις δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Όταν η δημοσιογραφική έρευνα συναντά την εμπιστοσύνη του κοινού και μια τηλεοπτική στέγη που τη στηρίζει έμπρακτα, η συνέχεια είναι αυτονόητη. Γιατί όσο υπάρχουν σκοτεινές υποθέσεις, υπάρχει και η Αγγελική Νικολούλη.
Η Αγγελική Νικολούλη δεν είναι απλώς μια επιτυχημένη δημοσιογράφος, είναι ο άνθρωπος που αλλάζει την πορεία των υποθέσεων με γνώμονα πάντα την αλήθεια. Με πυξίδα τη διαφάνεια και όπλο την επιμονή της στην έρευνα, έχει καταφέρει να ξετυλίξει τα πιο περίπλοκα νήματα και να φωτίσει σκοτεινά μονοπάτια. Η Αγγελική Νικολούλη δεν ακολουθεί την επικαιρότητα, τη δημιουργεί. Το ασύγκριτο ένστικτο της ερευνήτριας και η αφοσίωσή της σε κάθε υπόθεση, την έχουν καθιερώσει ως το απόλυτο σημείο αναφοράς για το αστυνομικό ρεπορτάζ.
Το "Φως στο Τούνελ" συμπλήρωσε 1.000 εκπομπές. Την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν, μπαίνοντας στην τέταρτη δεκαετία του, θα συνεχίσει να "διαβάζει" τα σημάδια, να αναζητά απαντήσεις και να εστιάζει εκεί που κανείς άλλος δεν τολμά».
- «Εμφύλιος» στις ΗΠΑ: «Ο Τραμπ είναι στη λίστα Επστάιν» - «Απέλαση» ζητούν άνθρωποι του προέδρου
- Το χουνέρι Στέφανου στον ΣΥΡΙΖΑ, ο πολύ δημοφιλής Μαρινάκης και ο Αλέξης που φέρνει τον Μπέρνι
- Η Γη της Ελιάς: Εξοργισμένοι οι τηλεθεατές με τους σεναριογράφους για τον θάνατο των μωρών
Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.