Μενού
Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ
Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ | (antenna.gr)
  • Α-
  • Α+

Σε κλίμα κατάνυξης μπαίνουν οι τηλεοπτικοί σταθμοί τις επόμενες ημέρες και αναδιαμορφώνουν το πρόγραμμά τους ενόψει του Πάσχα. Στον ΑΝΤ1, στην prime time ζώνη του, μέχρι και τη Μεγάλη Τετάρτη στις 21:00 θα προβληθούν τα επόμενα επεισόδια της σειράς «Ψυχοκόρες».

Από τη Μεγάλη Πέμπτη στις 21:00 θα προβληθεί η μεγαλοπρεπής θρησκευτική παραγωγή «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ» με τον Ρόμπερτ Πάουελ στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Στιs 00:01 θα προβληθεί η ταινία «Η Έξοδος: Θεοί και Βασιλιάδες».

Η θρησκευτική υπερπαραγωγή του Φράνκο Τζεφιρέλι, παρόλο που παλαιότερα έπαιζε από τη Μεγάλη Δευτέρα έως και το Μεγάλο Σάββατο στον ΑΝΤ1, τα τελευτάια χρόνια προβάλλεται λιγότερες ημέρες. 

Η σειρά, σύμφωνα με το πρόγραμμα του ΑΝΤ1, θα προβληθεί σε τρία μέρη.

  • Τη Μεγάλη Πέμπτη θα προβληθεί το Α' Μέρος στις 21:00
  • Τη Μεγάλη Παρασκευή θα προβληθεί το B' Μέρος στις 21:00 και 
  • Το Μεγάλο Σάββατο στις 21:00 θα προβληθεί το Γ' Μέρος της σειράς. 

Τα μεσάνυχτα της Μεγάλης Παρασκευής (3/5) στον ΑΝΤ1 θα προβληθεί και η δραματική ταινία «Μαρία Μαγδαληνή». Πρόκειται για ταινία αγγλο-αυστραλέζικης συμπαραγωγής 2018. Η νεαρή Μαρία από τα Μάγδαλα, αναζητά έναν νέο τρόπο ζωής το 33 μ.Χ. στην κατακτημένη από τους Ρωμαίους Ιουδαία που διοικείται από τον Πόντιο Πιλάτο.

Λόγω του ανεξάρτητου πνεύματος της, η κοπέλα θεωρείται τρελή και επικίνδυνη από τους οικείους της, αλλά εκείνη αψηφά τις ιεραρχίες και τις αξίες της παραδοσιακής οικογένειας και γίνεται μέλος ενός κοινωνικού κινήματος με επικεφαλής τον Ιησού το Ναζωραίο.

Η Μαρία ακολουθεί τον «θεραπευτή» και «προφήτη» ,θα τον ακούσει, θα τον βοηθήσει, θα τον υποστηρίξει, θα του συμπαρασταθεί στον Γολγοθά, θα δει πρώτη την ανάστασή του και θα κηρύξει τη διδασκαλία του, παρότι στην εξέλιξη της Χριστιανικής θρησκείας η προσωπικότητα και η συμβολή της θα διαστρεβλωθούν.

Στις 23:55 το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου (4/5) οι τηλεθεατές θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν την Αναστάσιμη Ακολουθία. Στις 20:00 την Κυριακή του Πάσχα θα προβληθεί το τηλεπαιχνίδι 5X5 Σπέσιαλ με τον Θάνο Κιούση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA