Η Δώρα Αναγνωστοπούλου ήταν καλεσμένη το πρωί της Τετάρτης (20/12) στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και -μεταξύ άλλων- μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για τη σχέση που έχει με τους δυο έφηβους γιους της. Η γνωστή δημοσιογράφος αποκάλυψε μια επίθεση που είχε δεχτεί πριν κάποιο διάστημα ο μεγαλύτερος γιος της στον δρόμο.
«Και βέβαια ανησυχώ για την ασφάλεια των παιδιών μου. Κάποια στιγμή, είχαν σταματήσει τον μεγάλο μου γιο, τον Βασίλη, με κάτι που δε ξέρω αν ήταν όντως μαχαίρι ή κάτι άλλο, αλλά του έβαλε κάτι στην κοιλιά και του ζήτησε ό,τι είχε στο πορτοφόλι του. Υπάρχουν δυστυχώς αυτά τα περιστατικά. Συμβαίνουν.
Από την άλλη όμως, δεν μπορείς να κλείσεις και τα παιδιά μέσα στο σπίτι. Δεν μπορείς να τους λες όχι συνέχεια. Τα θέλεις ελεύθερα. Η ανησυχία για το τι ώρα θα γυρίσουν υπάρχει. Δεν υπάρχει περίπτωση να κοιμηθώ… Ελπίζω ότι όλα θα είναι καλά».
- Δολοφονία στη Γλυφάδα: Νεκρός άνδρας σε πορτ παγκάζ αυτοκινήτου – Συνελήφθη ο γιος του
- Πάνος Ρούτσι: «Γενική απεργία 27 με 28 Φλεβάρη, να τελειώνουμε με αυτή την κυβέρνηση»
- Ο Τραμπ θέλει «κομμάτι» και από την Αλβανία: Συναγερμός από ενώσεις για το νησί Σάσων
- Έγκλημα στη Ζάκυνθο: Η 19χρονη που ξεκλήρισε την οικογένειά της για να το σκάσει με τον παππού της
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.