Μενού
nikolouli
Στα κόκκινα η Αγγελική Νικολούλη | Mega
  • Α-
  • Α+

Με την υπόθεση της εξαφάνισης του Μπάμπη από το Μεσολόγγι, ασχολήθηκε στο πρώτο Φως στο Τούνελ της νέας χρονιάς η Αγγελική Νικολούλη.  Η δημοσιογράφος, συνομιλώντας με την εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου, αναφέρθηκε σε κάποια λόγια ενός μάρτυρα που μίλησε μέσα από τη φυλακή στην εκπομπή. Στο σημείο εκείνο, θέλοντας να μεταφέρει τα λόγια του, ζήτησε την άδεια να μεταφέρει μια απρεπή έκφραση.

«Θα ακούσουμε σε λίγο και τον μάρτυρα μέσα από τα κρατητήρια που μας μιλάει. Δεν  ξέρω αν όλα όσα λέει ισχύουν, αλλά κάποια φαίνεται να είναι βασικά, που διασταυρώθηκαν και από κάποιους άλλους. Λέει κάποια στιγμή ο ίδιος ότι τον ακούει να παραμιλάει και να λέει μέσα στον ύπνο του…

Τι ώρα είναι; Μπορώ να το πω ελεύθερα; Αν και μια κυρία δεν εκφράζεται έτσι… ''τι έκανες ρε μαλάκα;''. Ή το έλεγε στον εαυτό του, αν είχε μάθει να του μιλάει έτσι ή το λες για κάποιον άλλον που μπορεί να είναι παρών σε κάτι που μπορεί να έγινε ή απευθύνεσαι και στον ίδιο τον αγνοούμενο», είπε χαρακτηριστικά η Αγγελική Νικολούλη.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής εμφανίστηκε τη νύχτα της Παρασκευής με το κατακόκκινο κοστούμι της, τα κόκκινα γυαλιά της και ένα μεγάλο μαχαίρι στο χέρι για να κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της εκπομπής, έστειλε το μήνυμά της, το οποίο φυσικά και εξέλαβαν από την πρώτη στιγμή οι φανατικοί της εκπομπής «Φως στο Τούνελ», οι οποίοι άρχισαν τα δικά τους… σενάρια καθώς είναι γνωστός ο αστικός μύθος πως όταν η Αγγελική φοράει κόκκινα ξέρει και θα αποκαλύψει τον δράστη της υπόθεσης με την οποία ασχολείται. Οι χρήστες του Twitter έστειλαν σαφές μήνυμα στον κρεοπώλη να ομολογήσει, πριν τον περιλάβει εκείνη.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA