Μενού
Εύη Κουτσαυτάκη
Εύη Κουτσαυτάκη | NDP
  • Α-
  • Α+

Πολυεπίπεδα τρέχουν τα πράγματα στα εγχώρια μίντια. Από κυοφορούμενες αλλαγές κορυφής μέχρι μετακινήσεις της τελευταίας στιγμής με προσθήκες και αποχωρήσεις σε ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές.

Εκεί που φαινόταν πως το παζλ έχει συμπληρωθεί τώρα μάλλον στήνεται και πάλι από την αρχή με κάποια κομμάτια να μπορούν να χαρακτηριστούν και ως «πασπαρτού».

Η επάνοδος έκπληξη της Εύης Κουτσαυτάκη

Την ώρα που ο Κωνσταντίνος Ζούλας αναλαμβάνει πιθανότατα τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου του ομίλου ΣΚΑΪ με την επί χρόνια σύμβουλό του Λίνα Παπαδάκη να τον ακολουθεί σε νευραλγική θέση στο συγκρότημα, η πρώην «σιδηρά κυρία» του συγκροτήματος του Φαλήρου μετακινήθηκε μετά την αποχώρηση της από τον ΣΚΑΪ σε θέση έκπληξη.

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την κ. Εύη Κουτσαυτάκη στη θέση της διευθύνουσας συμβούλου» ανέφερε η λιτή ανακοίνωση που εκδόθηκε την Πέμπτη από την ερυθρόλευκη ομάδα. Δεν προκαλεί έκπληξη η συνεργασία αλλά το πόστο του στελέχους. Εδώ και καιρό φημολογούνταν έντονα πως η Εύη Κουτσαυτάκη θα συνεργαστεί μετά το τέλος της μακροχρόνιας συνεργασίας της με τον Γιάννη Αλαφούζο με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Μάλιστα έγκριτοι μιντιακοί παράγοντες προεξοφλούσαν τη μετάβαση της Εύης Κουτσαυτάκη στην ηγεσία νέου μιντιακού πρότζεκτ του Βαγγέλη Μαρινάκη το οποίο όμως μέχρι στιγμής δεν έχει προχωρήσει. Δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο πλευρές συνεργάζονται.

To 2015 η Εύη Κουτσαυτάκη είχε αποχωρήσει για πρώτη φορά από τον ΣΚΑΪ και από τη θέση της αναπληρώτριας διευθύνουσας συμβούλου. Μετακινήθηκε στην ομάδα εργασίας του Βαγγέλη Μαρινάκη που εκείνη την περίοδο προετοίμαζε την είσοδό του στην τηλεόραση. Στα τέλη του καλοκαιριού του 2016 η Εύη Κουτσαυτάκη ήταν στο team του επιχειρηματία που διεκδίκησε και πήρε μια από τις τέσσερις άδειες στον διαγωνισμό o οποίος στη συνέχεια ακυρώθηκε.

Ήταν για τον τηλεοπτικό σταθμό One που εν συνεχεία και μετά την κατοχύρωση του σήματος και της ταινιοθήκης του Mega από τον όμιλο της Alter Ego δεν εξέπεμψε ποτέ σε πανελλήνια εμβέλεια. Το 2017 η Εύη Κουτσαυτάκη επέστρεψε στον ΣΚΑΪ όπου παρέμεινε μέχρι και το φετινό καλοκαίρι. Καλά πληροφορημένες πηγές επιμένουν πως η νέα της θητεία είναι μεταβατική και εν ευθέτω χρόνο θα επιστρέψει και πάλι σε νευραλγική θέση κορυφής στα Ελληνικά μίντια.

Οι πρώτες αλλαγές στην ΕΡΤ

Δεν έκρυβε ιδιαίτερες εκπλήξεις η καλαίσθητη παρουσίαση του προγράμματος της ΕΡΤ πλην της ανακοίνωσης εκ μέρους της Διεύθυνουσας Συμβούλου της εταιρίας Κατερίνας Κασκανιώτη ότι μετά από πολλά χρόνια η επιλογή του τραγουδιού αλλά και του εκπροσώπου μας στη φετινή Eurovision θα γίνει με Εθνικό Τελικό.

Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες του Reader υπάρχει σχετική κινητοποίηση σε δισκογραφικές εταιρίες ενώ ενδέχεται από κάποιες εταιρείες να υπάρξουν περισσότερες από μια υποψηφιότητες.

Και ενώ ο Γιάννης Παπαδόπουλος ανέλαβε τα καθήκοντα του Προέδρου της ΕΡΤ για μεταβατικό διάστημα ενός έτους εκκρεμεί ακόμη ο μόνιμος διορισμός του Διευθύνοντος Συμβούλου με την προσωρινή θητεία της κ. Κασκανιώτη να έχει παραταθεί ως τον Δεκέμβριο.

Η διαδικασία έχει ολοκληρωθεί όσον αφορά στις γραπτές εξετάσεις, και τώρα οι υποψήφιοι που πέτυχαν αναμένουν κλήση από την επιτροπή του ΑΣΕΠ για την προφορική εξέταση.

Η εν λόγω επιτροπή θα προτείνει εν συνεχεία στον Υφυπουργώ παρά τω Πρωθυπουργώ Παύλο Μαρινάκη τους τρεις επικρατέστερους που θα περάσουν από σχετική συνέντευξη ώστε να γίνει η τελική επιλογή. Μετά από την ολοκλήρωση αυτής της διαδικασίας θα παρθούν σημαντικές αποφάσεις για θέματα όπως εγκρίσεις νέων προγραμμάτων με φόντο και την επόμενη σεζόν 25’ - 26’.

Το Νοέμβριο αναμένεται στην ΕΡΤ1 η νέα πολιτιστική μουσική εκπομπή με τον Γιώργο Κουβαρά, η επαναφορά του τηλεπαιχνιδιού «Τα τετράγωνα των Αστέρων» και οι σειρές «Δίχτυ» του Μανούσου Μανουσάκη και η νέα κωμωδία «Μαμά στα Κρυφά» με πρωταγωνίστρια την Τζένη Μελιτά.

Η ΕΡΤ2 αποκτά νέο πρόγραμμα από τον Οκτώβριο ενώ το τρίπτυχο πολιτισμός-αθλητισμός-περιφερειακή ενημέρωση αποτελεί τον βασικό κορμό του προγράμματος της ΕΡΤ3. Παράλληλα θα υπάρξει περαιτέρω ενίσχυση και του ψηφιακού ERTFLIX.

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...