Μενού
mesologgi_mpampis
Ο Μπάμπης Κούτσικος | Φως στο Τούνελ / Mega
  • Α-
  • Α+

Στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» μίλησε ο συγκρατούμενος, στα κρατητήρια της ασφάλειας Μεσολογγίου, του κρεοπώλη, ο οποίος είναι ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου. Ο συγκρατούμενος, όπως είπε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, προσπαθούσε να «ξεκλειδώσει» τον κρεοπώλη και να μάθει πληροφορίες για τον 31χρονο Μπάμπη.

«Ξημερώματα Κυριακής ή Σάββατο, πήγα στο μπάνιο και τον άκουσα μέσα στον ύπνο του να λέει: ''τι έκανες ρε…''. To πρωί τον ρώτησα γιατί είναι εκεί. Μου είπε ότι βρήκαν ένα μαχαίρι μέσα στο αυτοκίνητο και τον πήραν μέσα. Τον πλησίασα και μιλούσαμε».

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο συγκρατούμενος του κρεοπώλη στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, ήταν έντονα φορτισμένος και ανήσυχος.

«Έλεγε ότι το παιδί είναι νεκρό και δεν πρόκειται να το βρουν». Του είπε ψέματα πως και ο ίδιος είχε διαπράξει φόνο στο παρελθόν, προκειμένου να καταλάβει τι έχει συμβεί.

«Ήθελα να τον λύσω να μιλήσει, μπας και μου πει τίποτα για το παιδί, γιατί υπάρχει και μια μάνα έξω. Ψυχολογικά δεν ήταν καλά ο άνθρωπος. Μου είχε πει ότι όταν καθαρίσει από την υπόθεση, θα φύγει από το Μεσολόγγι» ανέφερε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA