Μενού
oygarezos-liagkas
Δημήτρης Ουγγαρέζος - Γιώργος Λιάγκας | NDP
  • Α-
  • Α+

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος θέλησε να δώσει τη δική του απάντηση στα χθεσινά «καρφιά» του Γιώργου Λιάγκα, μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή στο Myradio.

«Καλημέρα σε όλους τους εργαζομένους, στα παιδιά που πάνε τώρα για τις εκπομπές τους. Ειδικούς χαιρετισμούς και τα φιλιά μου και την αγάπη μου την πραγματική σε όλους τους εργαζόμενους στο Πρωινό. Κουράγιο αδέλφια τι να σας πω;

Να είστε καλά. Εγώ είμαι εδώ για ό,τι θέλετε. Το τηλέφωνο το ξέρετε. Τουλάχιστον μας ακούτε για να μπορέσετε να το μεταφέρετε. Αλλά θέλω να πιστεύω ότι το διασκεδάζετε, ότι περνάτε καλά, δηλαδή δεν ακούτε που δεν σας αρέσει για να κάνετε αυτή τη δουλειά» σχολίασε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, με το απόσπασμα να παίζει στην πρωινή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «MEGA Καλημέρα».

 

Τα καρφιά του Γιώργου Λιάγκα

Ο Γιώργος Λιάγκας στη χθεσινή του εκπομπή φάνηκε να είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος με τον πρώην συνεργάτη του. Χωρίς να τον κατονομάζει, έκανε λόγο για ανθρώπους που ο ίδιος έχει βάλει δίπλα του και τους έχει ευεργετήσει, αλλά ο κακός χαρακτήρας τους δεν τους αφήνει να κάνουν μακρύ δρόμο…

Υπάρχει μία ταμπέλα σε πολλά γραφεία που μπαίνω εγώ μέσα και λέει: "Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος", δηλαδή σε έχω ευεργετήσει; Σε έχω βάλει δίπλα μου; Σου έχω δώσει ευκαιρία; Είναι βέβαιο ότι μετά από μερικά χρόνια θα έρθεις εσύ και θα γράφεις εναντίον μου».

Το έχω βιώσει κι εγώ πολλές πολλές φορές Τάσο μου και το βιώνω. Δεν πειράζει να είναι καλά. Γι’ αυτό ο δρόμος κάποιων ανθρώπων είναι κοντός και δεν είναι μακρύς γιατί η κακία τους -ενώ έχουν ταλέντο- δεν τους αφήνει να κάνουν ένα μακρύ δρόμο, όπως θα άξιζε» ήταν τα λόγια του Γιώργου Λιάγκα.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.