Μενού
katerina-kainourgiou
Κατερίνα Καινούργιου | @katken85
  • Α-
  • Α+

Ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες του Reader, η τελική συμφωνία της ανανέωσης του συμβολαίου του Γρηγόρη Αρναούτογλου με τον ΑΝΤ1 και απομένει πλέον η τυπική διαδικασία της ανακοίνωσης από τις δημόσιες σχέσεις του σταθμού.

Ο «Άρνι» σταθερή αξία στο τηλεοπτικό χρηματιστήριο θα παραμείνει στο κανάλι του Αμαρουσίου για τα επόμενα τρία χρόνια παρουσιάζοντας τη βραδινή του εκπομπή «The 2Night Show», το τηλεπαιχνίδι «Ποιος Θέλει Να Γίνει Εκατομμυριούχος» αλλά και μια ταξιδιωτική εκπομπή.

Δεν θα χρησιμοποιηθεί ο τίτλος «Όμορφος Κόσμος» που διατηρείται στην ταινιοθήκη του Mega, αλλά παρεμφερές όνομα που σίγουρα θα παραπέμπει στην επιτυχημένη εκπομπή οδοιπορικών του Γρηγόρη. Ο πρώτος κύκλος ξεκινά γυρίσματα τον επόμενο μήνα και θα απαρτίζεται από συνολικά δέκα επεισόδια.

Η προβολή της εκπομπής θα ξεκινήσει το φθινόπωρο ταυτόχρονα με το λανσάρισμα του νέου προγράμματος του τηλεοπτικού σταθμού του Αμαρουσίου. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα έχει συνοδοιπόρο σ’ αυτή τη νέα τηλεοπτική – ταξιδιωτική του περιπέτεια. Θα είναι ο floor manager του «The 2Night Show» Διονύσης Κυπριώτης, τον οποίο τον έχουμε δει πολλές φορές στη βραδινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και αποδεδειγμένα έχει τηλεοπτική χημεία με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Υπάρχει η σκέψη ο κύκλος των οδοιπορικών να ξεκινήσει από τη γενέτειρα του παρουσιαστή, δηλαδή τη Θεσσαλονίκη, ωστόσο δεν έχει παρθεί ακόμη η τελική απόφαση. 

Συνεχίζει με αλλαγές η Κατερίνα Καινούργιου 

Με αλλαγές θα συνεχίσει του χρόνου η Κατερίνα Καινούργιου στον Alpha με την εκπομπή «Super Κατερίνα» και πάντα στη ζώνη 10.00 – 13.00. Από την αρχή της σεζόν και σχεδόν σε σταθερή βάση η εκπομπή καταγράφει διψήφιο ποσοστό τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό 18 – 54 καταλαμβάνοντας μια από τις πρώτες δύο θέσεις στην πλέον ανταγωνιστική ζώνη της Ελληνικής τηλεόρασης.

Ωστόσο, τις τελευταίες εβδομάδες τα ποσοστά της «Super Κατερίνας» έχουν σημειώσει μια ελαφρά κάμψη. Ήδη υπήρξαν κάποιες πρώτες αλλαγές: Ο δημοσιογράφος Ξενοφώντας Σκιτζής που είχε κυρίως την επιμέλεια των κοινωνικών θεμάτων παραιτήθηκε και μετακινήθηκε στο Action 24 και στο δυναμικό της εκπομπής «Action Τώρα» με παρουσιαστές τον Νίκο Υποφάντη και την Ντόρα Κουτροκόη.

Εκτός της πρωινής εκπομπής του Alpha τέθηκε και η δημοσιογράφος, Χριστίνα Βουδούρη. Από την επόμενη σεζόν θα υπάρξουν αλλαγές τόσο πίσω από τις κάμερες όσο και μπροστά καθώς οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως το πάνελ της Κατερίνας Καινούργιου δεν θα μείνει ως έχει.

Η Κατερίνα Καινούργιου μπαίνει στην τελευταία χρονιά του συμβολαίου της με τον Alpha και τόσο η ίδια όσο και η παραγωγός εταιρία Barking Well Media του Νίκου Κοκλώνη επιθυμούν την ενίσχυση της εκπομπής. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA