Μενού
portosalte
Άρης Πορτοσάλτε | Glomex - @ΣΚΑΪ
  • Α-
  • Α+

Στον απόηχο των προεδρικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ, όπου ηγέτης του κόμματος αναδείχθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης, πρόσφατη δημοσκόπηση του Action 24 κατέγραψε την πρόθεση ψήφου.

Στη συγκεκριμένη δημοσκόπηση, την πρώτη μετά την εκλογή Κασσελάκη, η διαφορά της Νέας Δημοκρατίας από τον ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στις 17,7 μονάδες.

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα της έρευνας, ο Άρης Πορτοσάλτε μίλησε για «θρίαμβο» του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας.

«Σε αυτή τη φάση είναι θρίαμβος για τον Μητσοτάκη. Όταν έχουν συμβεί αυτά που έχουν συμβεί, και η κυβερνητική απώλεια είναι ένας πόντος από το εκλογικό αποτέλεσμα του Ιουνίου, αυτό είναι θρίαμβος», σχολίασε ο Άκης Πορτοσάλτε στον ΣΚΑΙ, ενώ σημείωσε πως: «αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να παίρνουν τα μυαλά τους αέρα και να ξεχαρβαλωθούν κι άλλο» αναφερόμενος στις πρόσφατες κακοδιαχειρίσεις της κυβέρνησης.

Πρόσθεσε ωστόσο πως «Η κοινωνία βλέπει γύρω-γύρω τι γίνεται, και λέει "δεν υπάρχει άλλος πλην του Μητσοτάκη"» εκτιμώντας πως η χαμηλή ανταγωνιστικότητα των υπόλοιπων κομματικών σχηματισμών οφείλεται στην έλλειψη ενός ξεκάθαρου σχεδίου διακυβέρνησης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA