Μενού
Ο Σάββας Γκέντσογλου στο Survivor 2024
Ο Σάββας Γκέντσογλου στο Survivor 2024 | ΣΚΑΪ
  • Α-
  • Α+

Ο Σάββας Γκέντσογλου αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor πριν από μερικές ημέρες εξαιτίας ενός τραυματισμού στο χέρι του που τον ταλαιπωρούσε.

Στην πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, ευχαρίστησε την παραγωγή και τους πρώην συμπαίκτες του για την εμπειρία.

Ο Σάββας Γκέντσογλου δημοσίευσε φωτογραφίες από τη συμμετοχή του στο Survivor και έγραψε: «Ένα μαγικό ταξίδι δυστυχώς έφτασε στο τέλος του. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την παραγωγή που μου έδωσε την ευκαιρία να ζήσω από κοντά την εμπειρία του Survivor, τον ΣΚΑΪ καθώς και όλα τα παιδιά που εργάστηκαν γι’ αυτό το μεγάλο project και που ήταν πάντα δίπλα μας καθημερινά.

Το πιο μεγάλο ευχαριστώ όμως να το πω στους συμπαίκτες μου και από τις δυο ομάδες γιατί χωρίς αυτούς το ταξίδι δεν θα ήταν τόσο όμορφο. Οι εμπειριες, τα μαθήματα και οι φιλίες είναι αυτά που μένουν. Survivor σε ευχαριστώ για όλα όσα μου έμαθες αυτούς τους 4 μήνες!».

Η ανάρτηση που έκανε ο Σάββας Γκέντσογλου

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA