Μενού
Η ομάδα των Διασήμων στο Survivor 2024
Η ομάδα των Διασήμων στο Survivor 2024 | Facebook @Survivor Greece
  • Α-
  • Α+

Το Survivor επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής (7/1) στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, κάνοντας πρεμιέρα για 7η σεζόν. Διάσημοι και Μαχητές αναμετρήθηκαν για πρώτη φορά στους στίβους μάχης και το ριάλιτι επιβίωσης έδωσε την πρώτη του μάχη στους πίνακες τηλεθέασης. 

Ο Γιώργος Λιανός υποδέχθηκε υποδέχθηκε στην παραλία τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης και τους ενημέρωσε για τις αλλαγές στους κανόνες, καθώς ο παίκτης που θα αποχωρεί κάθε εβδομάδα δεν θα προκύπτει από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού.

«Το παιχνίδι φέτος παίζεται αλλιώς. Νέοι κανόνες στους οποίους καλείστε όλοι να ανταπεξέλθετε. Και οι νέοι παίκτες αλλά και οι παίκτες που ήδη έχουν παίξει το παιχνίδι. Δεν υπάρχει πια ψηφοφορία κοινού. Δεν υπάρχουν sms, δεν υπάρχουν τηλέφωνα για να σας κρατήσουν μέσα στο παιχνίδι. Εδώ πλέον θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε και την καλή αγωνιστική σας κατάσταση αλλά και τη στρατηγική σας» ενημέρωσε ο Γιώργος Λιανός.

Το ριάλιτι επιβίωσης σημείωσε υψηλή τηλεθέαση στην πρεμιέρα του μέσο όρο 27,7% στο γενικό σύνολο και 24,1% στο δυναμικό κοινό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA