Μενού
survivor
Η Ανδριάνα αποχωρεί | ΣΚΑΪ
  • Α-
  • Α+

Γυναικεία υπόθεση η πρώτη μονομαχία της χρονιάς στο Survivor. Αντριάνα, Μαριλίνα, Ιωάννα και Δώρα βγήκαν στον τάκο από ψηφοφορία όσο και από την υπόδειξη της MVP Ασημίνας Χατζηανδρέου. Ο Γιώργος Λιανός τις καλωσόρισε στον αγωνιστικό χώρο και τους εξήγησε τα διαδικαστικά ενός απαιτητικού αγώνα που θα έκρινε ποια θα αποχωρούσε.

«Με βάση την κατάταξη κάποια έχει τα καλύτερα και κάποια τα χειρότερα στατιστικά. Η κοπέλα με τα καλύτερα στατιστικά θα παίξει με αυτή που έχει τα χειρότερα στατιστικά. Και η δεύτερη θα παίξει με την τρίτη. Στις μονομαχίες θα κοιτάμε τα στατιστικά από την αρχή του Survivor και δε θα είναι στατιστικά εβδομάδας. Η Δώρα θα παίξει με την Ιωάννα και η Μαριλίνα με την Ανδριάνα.

» Η παίκτρια με τα καλύτερα στατιστικά έχει άλλον έναν άσσο στο μανίκι μπορεί να επιλέξει τον τελικό στόχο που θα αγωνιστούν όλες οι κοπέλες» ανέφερε ο παρουσιαστής και οι τέσσερις μαχήτριες ρίχθηκαν με πάθος στη μάχη προκειμένου να μην αποχωρήσουν σε αυτό το σημείο από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Στο τέλος της δοκιμασίας, η Ανδριάνα ήταν εκείνη που ηττήθηκε από τις τρεις συμπαίκτριες της με αποτέλεσμα να δει και πρώτη την πόρτα της εξόδου από το Survivor.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA