Μενού
Survivor: Μπλε και Κόκκινοι
Survivor: Μπλε και Κόκκινοι | @Survivor Greece - Facebook
  • Α-
  • Α+

Τα πάνω κάτω έχουν έρθει στο Survivor αυτή την εβδομάδα αφού στο παιχνίδι έχουν προστεθεί Τούρκοι παίκτες από το All Star που προβάλλεται αυτή την περίοδο στην Τουρκία, ενώ ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε σε Μπλε και Κόκκινους ότι για τις επόμενες δύο εβδομάδες δεν θα υπάρξει αποχώρηση.

Ταυτόχρονα, από χθες έχει φουντώσει η φημολογία και θεωρείται πλέον σχεδόν βέβαιο - βάσει όσων ακούγονται - ότι η Σταυρούλα Χρυσαειδή αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor εξαιτίας του προβλήματος που αντιμετωπίζει με το γόνατό της. 

Το πότε θα δούμε την αποχώρησή της παίκτριας των Μπλε δεν το γνωρίζουμε ακόμα αν και λέγεται ότι αυτό θα γίνει μεθαύριο Πέμπτη (14/5).

Σήμερα Τρίτη (14/5) θα δούμε τους Μπλε και τους Κόκκινους να αγωνίζονται για την τρίτη ασυλία της εβδομάδας με τους πρώτους να μετράνε ήδη δύο νίκες σε αντίθεση με τους δεύτερους που μετράνε δύο ήττες και δύο υποψήφιους προς αποχώρηση παίκτες: τη Δώρα Νικολή και τον Χριστόφορο Ταξίδη.  

Σύμφωνα με τα spoilers που έχουν κυκλοφορήσει, σήμερα το παιχνίδι θα γυρίσει και την τρίτη ασυλία θα κερδίσουν οι Κόκκινοι. Σε αυτή την περίπτωση, οι Μπλε θα κληθούν να ψηφίσουν τον τρίτο υποψήφιο παίκτη προς αποχώρηση, ο οποίος, όπως όλα δείχνουν, θα είναι ο Σταμάτης Ταλαδιανός

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA