Το Survivor επιστρέφει απόψε Παρασκευή (15/11) με συνεχείς ανατροπές.
Την ατομική ασυλία εξασφάλισαν εχθές ο Γιάννης Κέλι και ο Νίνο. Ασυλία όμως έχουν ήδη από την διαπραγμάτευση η Ελένη και ο Μιχάλης.
Αυτό σημαίνει πως όποια ομάδα χάσει το αγώνισμα ασυλίας, θα βρεθεί σε δύσκολη θέση καθώς οι επιλογές της θα είναι περιορισμένες.
Η στάση του Μιχάλη και η στρατηγική που ακολουθεί έχει ενοχλήσει ορισμένους συμπαίκτες του, ενώ απόσταση έχει δημιουργηθεί και ανάμεσα στην Γεωργία και στον Νίνο.
Στους Πράσινους ο Ορφέας διακρίνει έντονη ανησυχία σε ορισμένους Survivors μπροστά στο ενδεχόμενο να βρεθούν υποψήφιοι….
Το αγώνισμα ομαδικής ασυλίας φέρνει τις δύο ομάδες αντιμέτωπες στον στίβο μάχης γνωρίζοντας πως η ηττημένη Φυλή θα οδηγηθεί σε ψηφοφορία.
Ποιοι θα πάρουν τη νίκη και ποιοι θα οριστούν μονομάχοι;
Στο Survivor μία απρόσμενη ανατροπή μπορεί να έρθει ανά πάσα στιγμή αιφνιδιάζοντας τους πάντες!
Σύμφωνα με τα spoilers, οι Πράσινοι είναι αυτοί που θα κερδίσουν απόψε (15/11) την ομαδική ασυλία, έχοντας δυναμώσει αισθητά τελευταία, τη στιγμή που οι Κίτρινοι έχουν θέματα να αντιμετωπίσουν.
- Ο σοκαριστικός και μέχρι θανάτου βασανισμός του Ιλία Καρέλι στις φυλακές Νιγρίτας
- Γιώργος Μπένος: «Δεν ονειρεύομαι μεγάλους ρόλους, αλλά ρόλους που να τσαλακώνομαι»
- Το δυσοίωνο σενάριο Γεραπετρίτη για τον πόλεμο, το νέο κόμμα του Φαραντούρη και οι φήμες για τον Ντίλιαν
- Χωρίζουν οι δρόμοι των Μαλέσκου - Κωνσταντάρα: Πού θα συνεχίσει ο καθένας
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.