Ως ο «γάμος της χρονιάς» έχει χαρακτηριστεί αυτός του Τζεφ Μπέζος με τη Λόρεν Σάντσεζ που τελέστηκε στη Βενετία και συνοδεύτηκε από τριήμερες εκδηλώσεις με 200 επιφανείς καλεσμένους.
Οι εκδηλώσεις έκλεισαν το βράδυ του Σαββάτου (28/6) με ένα πιτζάμα πάρτι, με αστέρες του Χόλιγουντ, δισεκατομμυριούχος και άλλους καλεσμένους να εμφανίζονται τηρώντας το dress code.
Στο λαμπερό πάρτι έδωσαν το «παρών» πολλές διασημότητες, όπως η Ιβάνκα Τραμπ, η Όπρα Γουίνφρεϊ, οι Κένταλ και Κάιλι Τζένερ και ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο.
Το φιλί του Μπέζος και της Σάντσεζ στο σκάφος
Λίγο πριν από το πάρτι του Σαββάτου ο Τζεφ Μπέζος και η Λόρεν Σάντσεζ απαθανατίστηκαν να μοιράζονται ένα τρυφερό φιλί πάνω σε σκάφος.
Το ζευγάρι χαιρετούσε τον κόσμο και τους φωτογράφους που είχαν συγκεντρωθεί, όταν η 55χρονη Αμερικανίδα πλησίασε τον ιδρυτή της Amazon και τον φίλησε.
Η Σάντσεζ είχε επιλέξει ένα στράπλες φόρεμα Versace, στολισμένο με λεπτομερή κεντήματα, ενώ ο Τζεφ Μπέζος εμφανίστηκε με μαύρο κομψό κοστούμι και σκούρα γυαλιά ηλίου.
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
- Παραίτηση Μητσοτάκη ζητάει η αντιπολίτευση μετά την παραδοχή «αποτυχίας» με τον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Βόρεια Αστέρια - ΛΕΞ, Μικρός Κλέφτης, ΤΖΑΜΑΛ, Ζήνων, Mondi: Οι underground της 2ης γενιάς του ελληνικού rap
- Έρικα Ελένιακ: Πώς είναι σήμερα η πρώτη σταρ του Baywatch πριν την Πάμελα Άντερσον
- «Είμαστε πια σε αχαρτογράφητα νερά»: Έχει μπει η Ελλάδα στον πόλεμο;
- Μαρινάκης για κατάρριψη πυραύλων από ελληνικούς Patriot: «Δεν συνιστά επίθεση, ήταν αμυντική ενέργεια»
- Τέμπη: Οργή Καρυστιανού για τη διακοπή της δίκης - «Δεν υπάρχει αυτό που ζούμε»
- «Ο καταραμένος»: Τι γράφουν τα βιβλία Ιστορίας του Ιράν για τον Μέγα Αλέξανδρο;
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.