Μενού
  • Α-
  • Α+

Πόσες φορές έχεις πάει σε παραλία που δεν έχει άμμο αλλά πετραδάκια; Πόσες φορές έχεις βρεθεί σε θάλασσα που έχει στα ρηχά βράχους και μεγάλες πέτρες και δε βουτάς ποτέ γιατί σκέφτεσαι ότι θα βγεις με σπασμένο δάχτυλο ή θα φας τα μούτρα σου; Κάποιες φορές δοκίμασες να το κάνεις με παπούτσια και δεν ήταν καθόλου πρακτικά. Μετά σκέφτηκες να βάλεις ειδικά σανδάλια, αλλά πάντοτε τα θεωρούσες γεροντίστικα και out of style και δεν ήθελες να σε κοροϊδεύουν.

Η Vans σκέφτηκε εσένα ακριβώς και έφτιαξε τα trek slip-on πέδιλα που και πρακτικά είναι, αλλά είναι και στυλάτα. Κι αν τολμήσουν οι φίλοι σου να σε κοροϊδέψουν, θα γυρίσεις τότε να τους πεις «για πήγαινε ρε άσχετε στις παραλίες της Καλιφόρνα και του Μαϊάμι να δεις τι φοράνε όλοι οι surfers...» και τότε όλοι θα υποκλιθούν στο στυλ σου και στη διορατικότητα σου να έχεις ένα αξεσουάρ που γίνεται trend. 

Άσε που είναι και σύμβολο της καλοκαιρινής ανεμελιάς, αφού μπορεί να γίνει το go to υπόδημα σου είτε πας μεσημέρι στο beach bar είτε πας το βράδυ σε εστιατόριο για θαλασσινά δίπλα στο λιμάνι στο νησί. Τα vans αρχές καλοκαιριού και δεν τα ξαναβγάνς μέχρι να μπει Οκτώβριος!

Τα πέδιλα αυτά έχουν σχεδιαστεί για να είναι ανάλαφρα στο περπάτημα, ελαφριά στο βάρος, είναι πλήρως απορροφητικά και ταυτόχρονα έχουν το ιδανικό πάχος και κατασκευή σόλας, ώστε να απορροφούνται οι κραδασμοί στο πέλμα από το πάτημα σε βράχια και πέτρες.

https://www.youtube.com/watch?v=OO6PaX2O9qs
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA