Μενού
  • Α-
  • Α+

Η γνωστή τραγουδίστρια Αλέξια, η οποία έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Κύπρο στη Eurovision, έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο και βάζει στο στόχαστρο το RIK με αφορμή τις έντονες αντιδράσεις που προέκυψαν με το τραγούδι που επιλέχθηκε, και μάλιστα η ίδια διάβασε το κείμενό της σε live μετάδοση στην προσωπική της σελίδα στο facebook.

«Ντροπή στους ιθύνοντες στο ΡΙΚ, που αποκλείει και που στερεί από τα πάμπολλα Ταλέντα της Κύπρου μας, την ευκαιρία να εκφράσουν και να μοιραστούν μαζί με ολόκληρο τον κόσμο, την Μουσική και τα Ταλέντα τους, εκπροσωπώντας την χώρα τους, την πατρίδα τους αξιοπρεπώς, επάξια, σε αυτή την Παγκόσμια πλατφόρμα της Eurovision Song Contest κάτι το οποίο θα μπορούσε να αποτελέσει τον τελειότερο πρεσβευτή μας στο Εξωτερικό», έγραψε.

«ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ και ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ, το Κρατικό μας κανάλι όχι μόνο να μην έχει το επίπεδο που έχουν θέσει οι προγενέστεροι ποιοτικότατοι άνθρωποι του ΡΙΚ, που θυμούμαι και που αγαπώ, ΟΥΤΕ και να επιλέγει κεκλεισμένων των θυρών ποιός θα μας εκπροσωπήσει και να αποκλείει με εγκληματικό τρόπο τα παιδιά μας. Ποιός σας είπε κυρίες και κύριοι που αυτοχριστήκατε επιτροπή, ως άλλη επιτροπή "Πολιτισμού", ότι με βρίσκετε σύμφωνη να με αντιπροσωπεύει ένα τέτοιο δείγμα, το οποίο με θλίβει, με προσβάλλει ως καλλιτέχνιδα και ως πολίτη αυτού του τόπου», τόνισε η Αλέξια.

«Πού είναι η επιτροπή Πολιτισμού; Πού ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ; Κάθε χρόνο, χρόνια τώρα, παρατηρώ αδιαμαρτύρητα να αποκλείονται οι Μουσικοί της Κύπρου, ο Πολιτισμός εν γένει και η Ταυτότητα μας. Ποιοί είμαστε; Και πως να εκφράσουμε αυτό που είμαστε αλλά και ΠΟΥ να εκφράσουμε αυτό που είμαστε; Φτάνει! Ως εδώ», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο:

Φωτογραφία: Facebook

Διαβάστε ακόμα:

Ιατρόπουλος: Με τον Μπονάτσο μας είχαν πετάξει με τις κλωτσιές έξω από στριπτιτζάδικα

Συγκλονίζει ο Βασίλης Ζούλιας: Είχα κάνει 5-6 απόπειρες αυτοκτονίας

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA