Μενού
  • Α-
  • Α+

Υπάρχουν κάποια πράγματα σε αυτή τη ζωή που τα έχουμε συνδυάσει με συγκεκριμένα ονόματα. Στο μυαλό των περισσοτέρων, η Eurovision βρίσκεται δίπλα από το όνομα του Αλέξη Κωστάλα και τούμπαλιν. Βέβαια, ο ίδιος έχει αποσυρθεί πλέον από εκπρόσωπος της Ελλάδας στις δύο τελευταίες διοργανώσεις, πράγμα που σημαίνει ότι για φέτος δεν γνωρίζαμε ποιος θα είναι ο άνθρωπος που θα ανακοινώσει τη βαθμολογία της ελληνικής κριτικής επιτροπής.

Το πρόσωπο αυτό αποτελεί έκπληξη για τα δεδομένα της Eurovision, αφού στον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού, το 12αρι της Ελλάδας θα ανακοινώσει ο μόλις 10 ετών, Μανώλης Γκίνης. Ο Μανώλης συμμετέχει στη σειρά της ΕΡΤ «Τα καλύτερά μας χρόνια» στον ρόλο του Άγγελου και είναι ένα χαρισματικό παιδί που αν και πολύ μικρός στην ηλικία, έχει άνεση στην κάμερα.

Μάλιστα, ο Μανώλης έχει ήδη μία διάκριση, αφού θα γίνει ο νεότερος εκπρόσωπος στην ιστορία της Eurovision. Η οικογένειά του δέχθηκε με χαρά την πρόταση της ΕΡΤ, που ήθελε να πρωτοτυπήσει, ενώ και οι επιτελείς της EBU παρά τον αιφνιδιασμό τους, αντιλήφθηκαν γρήγορα πως ο μικρός αποτελεί μια καλή επιλογή.

https://www.instagram.com/p/CEq9jmoAm2a/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA